home Meny close
menu Meny

Axkid Bigkid, black

Varekode: 7350057582824
Axkid Bigkid uten isofix er en framover vendt beltestol som er godkjent for eldre barn med en vekt mellom 15 og 36 kg. Denne bilstolen er perfekt for barnet i bilen når en bakovervendt stol ikke lenger er et alternativ. Stolen har flere forskjellige vinkler for optimal komfort og har flere innstillinger for nakkestøtte.

Les mer

kr 1 890,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

Nye Axkid Bigkid er en forovervendt beltestol med høy rygg, som beskytter barnet i bilen når en bakovervendt stol ikke lenger er et alternativ. Hvis barnet ikke har nådd den optimale lengden, vil beltestolen bidra til at barnet blir høyt nok til at kjøretøyets hofte- og skulderbelte kan fungere som forsvarlig sikring.

Axkid Bigkid er et glimrende alternativ for eldre barn, og er godkjent for en vekt på mellom 15 og 36 kg. Stolen kan stilles i 3 forskjellige vinkler for optimal komfort, og er utstyrt med en nakkestøtte med 7 innstillinger som gjør at den passer etter hvert som barnet vokser. Nakkestøtten, seteputen og ryggstøtten har dessuten myk polstring som gir ekstra komfort. Axkid Bigkid har en gjennomtenkt design som gjør at barnet raskt kommer opp i og ut av stolen uten hjelp. Beltestolen omfatter Axkids sidekollisjonsbeskyttelse og 1 integrert koppholder. Axkid Bigkid kan monteres uten ISOFIX, med et trepunkts bilbelte, og enten barnet sitter i stolen eller ikke må den alltid festes med kjøretøyets setebelte under kjøring.

Spesifikasjoner:

- Bilstolen har ekstra sidekollisjonspute for ekstra beskyttelse

- Avtakbart trekk som kan vaskes i maskin på 30 °C

- Mål: B 48 x L 53 x H 59,5 cm

- Vekt med beltefeste: 6,5 kg

- ECE R44/04

- Godkjent fra 15-36 kg

- Avtakbar kopp

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Axkid Bigkid, black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering