home Meny close
menu Meny
25%

Baby Jogger City Mini GT, Anniversary Edition

Varekode: 0047406152667

City Mini GT har markedets enkleste foldning og den blir veldig kompakt sammenslått. Vognen kan brukes opp til hele 25 kg og den er lang i ryggen, så dette er en vogn som kan brukes lenge. Vognen har en stor kalesje som skjermer godt mot både sol og dårlig vær. Kan kombineres med babybag (kjøpes separat) og kan da brukes fra nyfødt.

Nå kommer denne i en Anniversary-utgave med mørkt gråmelert stoff og lekre detaljer i immitert skinn.

Les mer

kr

Vanlig pris 5 499,-

Tilbudspris 4 124,25

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

City Mini GT fra Babyjogger er perfekt for byturer eller ute på reise, og er utstyrt med 3 punkteringsfrie hjul. Fronthjulet er svingbart, samt at hjulet kan låses som gjør den fremkommelig på ulendt terreng. Vognen er lett og manøvrerbar, samtidig som Quick-Fold systemet gjør den til markedets enkleste vogn å legge sammen. Setet er polstret med justerbare 5-punktsselene med skulderbeskyttelse og ekstra beskyttelse over spennen. Setet har god hvilestilling og ventileringsnett på siden for lufting når det er ekstra varmt, med regn- og vindbeskyttelse som også kan brettes frem. Kalesjen har tre ulike posisjoner, samt at den har et gjennomsiktig vindu. Vognen er utstyrt med justerbart håndtak. Kurven under er stor og romslig, og tåler en vekt på hele 9kg. Kan kombineres med babybag (kjøpes separat) og kan da brukes fra nyfødt.

Vognen veier 9,5kg og har totalt en vektkapasistet på 30 kg. Mål oppslått: L: 112cm B: 62cm H: 110cm. Mål sammenslått med hjul: L: 80cm B: 62cm H: 25cm.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baby Jogger City Mini GT, Anniversary Edition

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering