home Meny close
menu Meny

Baby Jogger City Elite, svart

Varekode: 0745146134102
City Elite fra Babyjogger er en moderne, komfortabel og sikker vogn som kan brukes fra barnet er ca 6 måneder og ut vognperioden. City Elite er terrengvognen som leverer like bra i byen som på landet. Vognen har svingbart forhjul som også kan låses. De brede, mønstrede gummihjulene med skumfylte og punkteringsfrie. Vognen er enkel å manøvrere, samtidig som det patenterte Quick-Fold systemet gjør vognen superenkel å slå sammen. Kan kombineres med babybag (kjøpes separat) og kan da brukes fra nyfødt

Les mer

kr 5 799,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

City Elite fra Babyjogger er en moderne, komfortabel og sikker vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og i lang tid fremover. Terrengvognen med svingbart forhjul, som også kan låses, gjør deg sikker på at ditt barn kjører med komfort og stil fra aller første dag. Med de bredmønstrede gummihjulene med skum, er hjulene punkteringsfrie. Vognen er enkel å manøvrere, samtidig som det patenterte Quick-Fold systemet gjør vognen superenkel å slå sammen. Vognen har polstrede sete og justerbare 5-punktsselene med skulderbeskyttelse. Kalesjen har tre ulike posisjoner som gir god skygge for barnet på varme sommerdager, samt at den har et gjennomsiktig vindu med magnetklaff for at du kan se barnet. Vognen har også håndbrems på siden. Kurven under er stor og romslig, og tåler en vekt på hele 9kg. Du kan bruke bilstol på vognen, samt hardbag. Vognen veier 11,5kg og har en vektkapasitet på 34 kilo. Mål oppslått: L: 112cm B: 70,5cm H: 119,5cm. Mål sammenslått med hjul: L: 85cm B: 70,5cm H: 40,5cm

Nydelig vogn

En fantastisk vogn, som er lett og håndtere og god å kjøre for alle. Gode lufte muligheter og skjerm som går langt ned, som gjør den perfekt til reiser i utlandet. Vogn som er elsket av både mor og barn i huset!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 04.07.2019 by Mathilde

Fantastisk vogn

Lett å trille, stor plass,myk sitte/liggedel, god og lang i ryggen. Veldig gode lufte muligheter. Fantastisk bremse. Veldig lett å slå sammen, tar lite plass! Godt reintrekk,myggnetting og genialt spise/drikkebrett ! Dette er en vogn du virkelig blir glad i ! Fantastisk skjerm som du kan dra veldig langt ned !!

Må bare ses/prøves
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 16.06.2016 by Silje

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baby Jogger City Elite, svart

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering