home Meny close
menu Meny
25%

Baby Jogger City Mini trille/reisetrille Blå/Grå

Varekode: 0745146114296
City Mini fra Babyjogger er perfekt for byturer eller ute på reise. Vognen er lett og manøvrerbar, samtidig som Quick-Fold systemet gjør den til markedets enkleste vogn å legge sammen. Vognen har 4 hjul, hvorav 2 av hjulene sitter sammen til et svingbart forhjul. Hjulet foran kan også låses, som gjør den fremkommelig på litt ulendt terreng, som f. eks brostein

Les mer

kr

Vanlig pris 3 999,-

Tilbudspris 2 999,25

Lagerstatus: 1-4 på lager

Detaljer

City Mini fra Baby Jogger er perfekt for byturer eller ute på reise. Vognen er lett og manøvrerbar, samtidig som Quick-Fold systemet gjør den til markedets enkleste vogn å legge sammen. Vognen har 4 hjul, hvorav 2 av hjulene sitter sammen til et svingbart forhjul. Hjulet foran kan også låses, som gjør den fremkommelig på litt ulendt terreng, som f.eks brostein.

Med det polstrede setet og de justerbare 5-punktsselene med skulderbeskyttelse, blir vognen myk og behagelig for barnet, samtidig som setet har god hvilestilling. Kalesjen har tre ulike posisjoner som gir god skygge for barnet på varme sommerdager, samt at den har et gjennomsiktig vindu for at du kan se barnet når du triller uten å måtte titte frem. Kurven under er stor og romslig, og tåler en vekt på hele 9kg.

Vognen veier 7,5kg.
Mål oppslått: L: 101,5cm B: 61cm H: 105,5cm.
Mål sammenslått med hjul: L: 77,5cm B: 61,5cm H: 24cm.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baby Jogger City Mini trille/reisetrille Blå/Grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering