home Meny close
menu Meny

Baby Jogger City Mini GT, Svart

City Mini GT har markedets enkleste foldning og den blir veldig kompakt sammenslått. Vognen kan brukes opp til hele 25 kg og den er lang i ryggen, så dette er en vogn som kan brukes lenge. Vognen har en stor kalesje som skjermer godt mot både sol og dårlig vær.

Les mer

kr 3 899,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Detaljer

City Mini GT fra Babyjogger er perfekt for byturer eller ute på reise, og er utstyrt med 3 punkteringsfrie hjul. Fronthjulet er svingbart, samt at hjulet kan låses som gjør den fremkommelig på ulendt terreng. Vognen er lett og manøvrerbar, samtidig som Quick-Fold systemet gjør den til markedets enkleste vogn å legge sammen.

Setet er polstret med justerbare 5-punktsselene med skulderbeskyttelse og ekstra beskyttelse over spennen. Setet har god hvilestilling og ventileringsnett på siden for lufting når det er ekstra varmt, med regn- og vindbeskyttelse som også kan brettes frem.

Kalesjen har tre ulike posisjoner, samt at den har et gjennomsiktig vindu. Vognen er utstyrt med justerbart håndtak. Kurven under er stor og romslig, og tåler en vekt på hele 9kg. Vognen kan brukes med hardbag.

Vognen veier 9,5kg og har totalt en vektkapasistet på 30 kg.

Mål oppslått: L: 112cm B: 62cm H: 110cm. Mål sammenslått med hjul: L: 80cm B: 62cm H: 25cm.

Det følger ikke med Regntrekk, myggnett eller frontbøyle. Dette kan kjøpes separat.

Dårlig kvalitet

Strikkene på vogna morknet opp etter bare litt over 2 år, dette til tross for at vogna var lite brukt. Ifølge selgere på Barnas hus kunne man ikke regne med at de tekstilene i vogna holdt lengre enn 2 år, slik at det ikke gikk på reklamasjonen.
  • Rangering
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 23.07.2018 by Karen

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baby Jogger City Mini GT, Svart

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering