home Meny close
menu Meny

Baby Jogger City Premier Granite

Varekode: 0047406137619
City Premier er BabyJoggers nye og fleksible vogn. Sittedelen kan brukes både baovervendt og forovervendt, og den blir liten og kompakt sammenslått. Med adapter kan du på en enkel måte, montere Delux vognbag og eller bilstol på understellet (bag og bilstol kjøpes separat)

Les mer

kr 6 999,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

City Premier er vår nye fleksible vogn. Med et vendbart sete, bestemmer du selv hvilken utsikt ditt barn skal ha. Uansett hvilken vei du snur sittedelen, blir den liten og kompakt sammenslått. Unik vogn av sitt slag. Med adapter kan du på en enkel måte, montere Delux vognbag og eller bilstol på understellet. Legges sammen med en hånd. 23 kg vektkapasitet. Kalesje med UV 50+. Vognen har håndbrems og justerbart håndtak. Den har også justerbart fotbrett slik at sitte-/liggestilling kan tilpasses barnet. Den kan trilles i ulent terreng, da den har skumfylte hjul. Man kan enkelt justere ryggen, slik at barnet får en god hvilestilling. Totalvekten på vognen er12,9 kg og hjulene har 8 tommer foran og 12 tommer bak. Bilder med babybag er kun ment som illustrasjon.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Baby Jogger City Premier Granite

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering