home Meny close
menu Meny

Babyzen Yoyo+ 6+

Dette er trillen for dere som kjører mye bil, reiser mye med fly, går mye på kafe, og kort og god trenger en trille det alltid er enkelt å ha med seg.

Den tar superliten plass og passer inn i enhver bitteliten bil og den er godkjent som håndbagasje på fly. Den er enkel å slå sammen og har god liggestilling.

YOYO+ chassis blir sammen med ligge- og eller sittedel, en praktisk og stilig vogn som kan brukes fra fødselen, da ryggen kan legges helt ned.

For å gjøre vognen komplett må en kjøpe et trekk fra 0 mnd+ i tillegg (med liggebase). Om man skal bruke den fra 6 mnd+, kjøpes det et 6+ trekk slik at vognen blir komplett (sittebasen kommer med understellet)

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Babyzen Yoyo+ base

  Babyzen Yoyo+ base

  kr 3 700,-

  Understell til Babyzen Yoyo+ inkl sittebase

  Utsolgt

 • Babyzen Yoyo+ tekstiltrekk 6+

  Babyzen Yoyo+ tekstiltrekk 6+

  kr 599,-

  Tekstiltrekk til Yoyo+ sittedel. Sittebasen kommer med understellet (basen)

  NB! Rosa og Grå har byttet plass bildene indikerer korrekt farge

Detaljer

Babyzen YOYO+ er unik trille både på grunn av sine egenskaper og design.

Utseendemessig er den helt spesiell og skiller seg fra de fleste vogner. Dette er produktdesign på sitt beste! Den er bitteliten, men på trilleegenskaper overrasker den stort. Den kan trilles med en hånd og håndterer faktisk de fleste underlag på en god måte.

YOYO+ kan brukes både med sittedel og med et trekk som lager en bag for nyfødte. YOYO+ chassis blir sammen med ligge- og eller sittedel, en praktisk og stilig vogn som kan brukes fra fødselen, da ryggen kan legges helt ned

For å gjøre vognen komplett må en kjøpe et trekk fra 0 mnd+ i tillegg (med liggebase som er inkludert).

Om man skal bruke den fra 6 mnd+, kjøpes det et 6+ trekk slik at vognen blir komplett (sittebasen kommer med understellet).

Vognen er enkel å legge sammen og kan enkelt slås opp igjen ved bruk av en hånd. Det er god fjæring på alle fire hjulene, som øker trillekomforten og bevarer denne, selv på ujevnt terreng . Vognen har en justerbar 5 punktsele, som gjør at barnet er festet godt og kan anvendes helt fra barnet er nyfødt.

Trekket i vognen kan tas ut og vaskes om det er nødvendig. Vognen tar veldig liten plass og passer perfekt om man skal ut på reise.

Med adaptere (selges separat) kan du også nå plassere din Babyzen BeSafe iZi Go Modular på vognen i tekstiler som matcher perfekt.

Velg mellom mengder at tilbehør for å gjøre din vogn komplett!

På de fleste fly, vil YOYO+ være godkjent som håndbagasje, og vognen får plass i bagasjehyllen. YOYO+ er godkjent for barn opp til 18 kg.

En enkel reiseveske er inkludert. Varekurven tåler 5kg.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Babyzen Yoyo+ 6+

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering