home Meny close
menu Meny
70%

Reflex Bardu vinterdress, rosa

Varekode: 256939-CHERRY
Bardu vinterdress er vår toppmodell fra Reflex. Den er vann- og vindtett med hele 15.000 mm vannsøyle. Dressen er ekstra slitesterk med forsterkninger på utsatte steder, og har tapede sømmer.

Les mer

kr

Vanlig pris 999,-

Tilbudspris 299,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

* Påkrevde felt

Klikk & Hent

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Bardu vinterdress er vår toppmodell fra Reflex. Den er vann- og vindtett med hele 15.000 mm vannsøyle. Dressen er ekstra slitesterk med forsterkninger på utsatte steder, og har tapede sømmer. Avtakbar hette med fuskepels gir ekstra lunhet. Rikelig med reflekser for bedre synlighet, justerbar midje for optimal bevegelighet og fotstrikk under foten som hindrer at dressen glir opp under lek. Str. 98-128.

God barnehagedress

Veldig fornøyd med dressen. Brukt i 4 mnd og den er like fin. Vanntett, god og varm, og behagelig å ha på. Pluss med reflekser på dressen.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 12.02.2019 by Ingrid

Vanntett men dårlig slitestyrke.

Dette er en fin vanntett, myk og lett bevegelig dress. Har brukt dressen i 1-2 mnd i BHG og er nå hullete og slitt på bena. Syntes det er veldig synd at dressen ikke tålte mere bruk og lek en dette.
  • Rangering
    starstarstarstar_borderstar_border
Posted 14.01.2019 by Ragnhild

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Bardu vinterdress, rosa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering