home Meny close
menu Meny

Trunki barnekoffert Cassie katt

Varekode: 5055192203222
Den geniale kofferten fra Trunki som stimulerer til lek.

Les mer

kr 699,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Den geniale kofferten fra Trunki som stimulerer til lek.

Barnekofferten fra Trunki har flere smarte løsninger som gjør oppholdet på flyplassen hyggeligere for småtroll og foreldre. La barna pakke kofferten selv! Leker, fargestifter og annet som kan gjøre flyturen morsommere er perfekt i kofferten.

Trunki har sitteformet topp og barna kan dermed bruke den som stol, hest, bil eller hva de vil forestille seg, den har hjul og trekksnor som gjør at den kan trilles og slepes med barna oppå. Støtfangere foran og bak hindrer at kofferten velter. Trekksnoren fungerer også som skulderstropp slik at voksne kan bære kofferten over skulderen. Hornene i front er håndtak som barnet kan holde seg fast i når de sitter på. Gummilister langs koffertkantene forhindrer klemskader på små fingre.

Barnekofferten har mål og vekt som er tilpasset hattehyllene i flyene, og regler for størrelse på håndbagasje. Du kan dermed ta den med inn på flyet. Størrelse indre mål 46x21x32 cm.

Anbefalt til barn 3-7 år.

Vekt 1,7 kg. Materialet er hardplast. Kofferten støtter en vekt opptil 50 kg. Kapasitet 18 liter.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Trunki barnekoffert Cassie katt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering