1/53

Varekode: 377561

EAN: 377561

Produktbeskrivelse

Dette er trillen for dere som kjører mye bil, reiser mye med fly, går mye på kafe, og kort og god trenger en trille det alltid er enkelt å ha med seg. Yoyo 2 kommer med et oppgradert og forsterket understell som gjør den enda mer anvendelig. YOYO-bagen festes til YOYO + og YOYO² med et enkelt klikk. Med denne liggende delen er YOYO² like smidig og fleksibel som før.
Understellet til Babyzen YOYO 2 med seteenhet. Yoyo 2 kommer med et oppgradert og forsterket understell som gjør det enda mer anvendelig. - Forsterket understell. - Oppgradert fjæring på alle fire hjulene, som øker trillekomforten og bevarer denne, selv på ujevnt terreng. - Nytt håndtak i immitert skinn som er mer slitesterkt og hygienisk. - Maksimalvekt sittedel: 22 kg. - Maksimalvekt handlekurv: 5 kg. - Velg mellom mengder av tilbehør for å gjøre din vogn komplett! - Trekket med ligge- sittedel kjøpes separat.
YOYO-bagen er som en koselig kokong for barnet ditt. Koselig og trygt med en solid form som er plassert på toppen av understellet slik at du kan være nær barnet ditt. YOYO-bagen er designet slik at luften kan sirkulere fritt mens babyen din ligger komfortabelt på en ventilerende dobbel madrass. Takket være den lette vekten kan du enkelt klikke på og av YOYO-bagen uten å vekke den lille. YOYO-bagen gjør livet lettere. Skal du spise middag med venner? Fjern liggedelen, fold understellet sammen og la babyen være i YOYO-bagen når du spiser. Når det er på tide å reise hjem, kan du bære det foldete understellet med bærestroppen over skulderen og YOYO-bagen i hånden. En fleksibel måte å bytte mellom "den lille og den store verden". YOYO-bagen er som en koselig kokong for barnet ditt. Koselig og trygt med en solid form som er plassert på toppen av understellet slik at du kan være nær barnet ditt. YOYO-bagen er designet slik at luften kan sirkulere fritt mens babyen din ligger komfortabelt på en ventilerende dobbel madrass. - Kan enkelt fraktes for hånd. - Kan trygt plasseres på gulvet. - Koselig og trygt med en solid form. - Designet slik at luften kan sirkulere fritt. - Ventilerende skall og kalesje. - Ventilerende dobbel madrass (4,5 cm tykk). - Vannavstøtende og UV beskyttende tekstiler (UPF 50+) - Vekt: 3 kg. - Kan komprimeres til halvparten av størrelsen – praktisk ved lagring.

Babyzen Yoyo 2 med bassinet

Fra:6 799,-
4 000,-

Yoyo 2 base

På nettlager
Mindre enn 10
Farge: black
Størrelse: 4wheels
2 799,-

Yoyo bassinet

På nettlager
Mindre enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-6mnd
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjøp på nett, hent i butikk
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på