Nyhet
1/15

Produktbeskrivelse

Emmaljungas mest elegante og luksuriøse NXT-kolleksjon: NXT De Luxe er håndlaget med ekstra kjærlighet til hver detalj. Produktene i De Luxe-serien er for deg som er ute etter det ekstra i hverdagen - en barnevogn i tidløs eleganse. Luksus er også å ta ansvar for miljøet. Hver vogn i De Luxe-serien er også en del av deres "Riktig grønn" bærekraftkonsept. I motsetning til NXT Select, tilbyr vognene i De Luxe-serien en mer avansert syteknikk og flere funksjoner og detaljer. Liggedelen er skreddersydd med doble sømmer uten kanter for en strammere og mer elegant stil. Elegansen merkes i de velbalanserte og fine proporsjonene. Liggedelen er mykt trukket med vattert interiør, som barnet ditt vil elske. Etter 6 måneder erstattes liggedelen med det romslige ergonomiske setet. Her er det plass til å vokse!

Varekode: 451218

EAN:

NXT90, kjernen i Emmaljungas NXT-linje, ble skapt med innovasjon, design, allsidighet og holdbarhet som nøkkelord. Den gir fantastisk kjørefølelse med sin nye floating suspension. - Enhånds folding. - Teleskophåndtak med knekkledd. - Opptil 27 kg maksimal belastning. - Automatisk transportlås. - Ny floating suspension for økt trillekomfort. - Ny soft brake (parkeringsbrems). - Nytt T-Joint - Ny handlekurv. - Solight-ecco® punkteringsfrie hjul. - Velg mellom 3 understell: natursølv, svart og svart Outdoor. Spesifikasjoner: - Vekt understell med hjul fra: 11,9 kg. - Bredde understell med hjul: 58,5 cm. - Høyde på håndtak (laveste - høyest): 86 - 110 cm. - Bakhjul diameter: 31 cm. - Framhjul diameter: 23 cm. - Myggnett for ligge- og sittedel kommer med understellet. - Understell Hydro REDUXA Low Carbon aluminium. - Produsert i Sverige. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri.
NXT90 er Emmaljungas toppmodell og i denne De Luxe-utgaven får du et stort, vendbart og ergonomiske sete med rygg på 55 cm og liggemål 110 cm. - Quilt på kalesje og på selebeskytter. - Doble sømmer uten kantbånd. - Ekstra passform mellom kalesjen og seteryggen. - Ventilasjon med stilige glidelåser og kalesjeforlengelse med glidelås. - Vendbar, ergonomisk sittedel. - Ryggstøtte med 4 posisjoner. - Ekstra lang rygg på 55 cm. - Innebygget solskjerm i kalesjen. - Justerbart fotbrett. - Avtakbar frontbøyle. - Ny, avtakbar ryggregulering i leatherette. - Glidelås til myggnett. - Høydejusterbar kalesje. - Kalesjen kan dras ekstra langt fram. - 5-punkts. magnetisk internsele med stretchkomfort. Spesifikasjoner: - Anbefalt alder: fra ca 6 mnd. - Maksimalvekt: 22 kg. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. ECO-samlingen har et ytre stoff laget av resirkulerte PET-flasker og innertrekk av 100% organisk bomull. Som gjør det til Emmaljungas mest grønne kolleksjon noensinne. ECO har blitt skapt av Emmaljungas intense arbeid i én av deres nøkkelverdier, bærekraft.
Praktisk og romslig bag fra Emmaljunga De Luxe. Bagen kan brukes på NXT Select barnevogn fra babyen er nyfødt og opptil 6 måneder. Klikk den på NXT90 / NXT90 F / NXT60 / NXT60 F understell og konverter sportsvogn til barnevogn. - De Luxe-versjonen har quilt på kalesjen, fottrekket og på liggedelen. - Doble sømmer uten kantbånd. - Flotte detaljer i kunstskinn. - Kalesje med cap for ekstra skygge for babyen. - Ventilasjon med glidelås og glidelås/lomme på liggedelen. - Komfortabelt bærehåndtak i kalesjen gjør det enkelt å ta bagen av og på understellet. - Kan enkelt slås sammen for en enklere oppbevaring. - Nytt Easyfix 3.0 monterings- og foldesystem for kompakt transport (NB! MY22 sitte- og liggedeler er ikke kompatible med eldre understell). - Miljøvennlig, ventilert plastbunn. - Glidelås til myggnett (inkl i understellet). - Myk madrass. - Vaskbare tekstiler. - Ekte kvalitet håndlaget i Sverige. Spesifikasjoner: - Anbefalet alder: 0-ca 6 mnd. - Maksimal vekt barn: 9 kg. - Vekt bag: 4,5 kg. - Innvendig mål (l x b x h): 76 x 34 x 21 cm. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. ECO-samlingen har et ytre stoff laget av resirkulerte PET-flasker og innertrekk av 100% organisk bomull. Som gjør det til Emmaljungas mest grønne kolleksjon noensinne. ECO har blitt skapt av Emmaljungas intense arbeid i én av deres nøkkelverdier, bærekraft.

NXT90 De Luxe komplett

Fra:kr 14 995
kr 6 695

NXT90 Select understell 3.0

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: outdoor
Størrelse: 4 hjul
kr 4 150

NXT90 De Luxe ERGO sete

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: scandinavianblue
Størrelse: 6 mnd
kr 4 150

NXT90 De Luxe liggedel

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: scandinavianblue
Størrelse: 0 mnd
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på