NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 1
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 2
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 3
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 4
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 5
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 6
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 7
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 8
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 9
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 10
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 11
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 12
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 13
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 14
NXT90 DeLuxe komplett null - undefined - 15
1/15

Produktbeskrivelse

Emmaljungas mest elegante og luksuriøse NXT-kolleksjon: NXT De Luxe er håndlaget med ekstra kjærlighet til hver detalj. Produktene i De Luxe-serien er for deg som er ute etter det ekstra i hverdagen - en barnevogn i tidløs eleganse. Luksus er også å ta ansvar for miljøet. Hver vogn i De Luxe-serien er også en del av deres "Riktig grønn" bærekraftkonsept. I motsetning til NXT Select, tilbyr vognene i De Luxe-serien en mer avansert syteknikk og flere funksjoner og detaljer. Liggedelen er skreddersydd med doble sømmer uten kanter for en strammere og mer elegant stil. Elegansen merkes i de velbalanserte og fine proporsjonene. Liggedelen er mykt trukket med vattert interiør, som barnet ditt vil elske. Etter 6 måneder erstattes liggedelen med det romslige ergonomiske setet. Her er det plass til å vokse!

MY23.

Varekode: 466627

EAN:

NXT90, kjernen i Emmaljungas NXT-linje, ble skapt med innovasjon, design, allsidighet og holdbarhet som nøkkelord. Den gir fantastisk kjørefølelse med sin nye floating suspension. Denne Deluxe-utgaven kommer i nye, eksklusive farger på understellet. - Enhånds folding. - Teleskophåndtak med knekkledd. - Opptil 27 kg maksimal belastning. - Automatisk transportlås. - Nå ekstra god fjæring også i forhjul. - Floating suspension for økt trillekomfort. - Soft brake (parkeringsbrems). - Romslig handlekurv. - Solight-ecco® punkteringsfrie hjul. - Velg mellom 3 understell: sølv, svart og svart/brun. Spesifikasjoner: - Vekt understell med hjul fra: 11,7 kg. - Bredde understell med hjul: 59 cm. - Mål sammenlagt understell uten hjul: 84 x 48 x 15 cm. - Høyde på håndtak (laveste - høyest): 86 - 110 cm. - Bakhjul diameter: 31 cm. - Framhjul diameter: 23 cm. - Mål understell med hjul: L99 x B59,5 x H35 cm. - Myggnett for ligge- og sittedel kommer med understellet. - Understell Hydro REDUXA Low Carbon aluminium. - Produsert i Sverige. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. MY23.
Praktisk og romslig bag fra Emmaljunga De Luxe. Bagen kan brukes på NXT Select barnevogn fra babyen er nyfødt og opptil 6 måneder. Klikk den på NXT90 / NXT90 F / NXT60 / NXT60 F understell og konverter sportsvogn til barnevogn. - De Luxe-versjonen har quilt på kalesjen, fottrekket og på liggedelen, og også på innsiden. - Doble sømmer uten kantbånd. - Flotte detaljer i kunstskinn. - Kalesje med cap for ekstra skygge for babyen. - Ventilasjon med glidelås og glidelås/lomme på liggedelen. - Komfortabelt bærehåndtak i kalesjen gjør det enkelt å ta bagen av og på understellet. - Kan enkelt slås sammen for en enklere oppbevaring. - Nytt Easyfix 3.0 monterings- og foldesystem for kompakt transport (NB! MY22 sitte- og liggedeler er ikke kompatible med eldre understell). - Miljøvennlig, ventilert plastbunn. - Glidelås til myggnett (inkl i understellet). - Myk madrass. - Vaskbare tekstiler. - Ekte kvalitet håndlaget i Sverige. Spesifikasjoner: - Anbefalt alder: 0-6 mnd. - Maksimal vekt barn: 9 kg. - Vekt bag: 4,5 kg. - Innvendig mål (l x b x h): 76 x 34 x 21 cm. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. ECO-samlingen har et ytre stoff laget av resirkulerte PET-flasker og innertrekk av 100% organisk bomull. Som gjør det til Emmaljungas mest grønne kolleksjon noensinne. ECO har blitt skapt av Emmaljungas intense arbeid i én av deres nøkkelverdier, bærekraft. MY23.
NXT90 er Emmaljungas toppmodell og i denne De Luxe-utgaven får du et stort, vendbart og ergonomiske sete med rygg på 55 cm og liggemål 110 cm. - Quilt på kalesje og på selebeskytter. - Doble sømmer uten kantbånd. - Ekstra passform mellom kalesjen og seteryggen. - Ventilasjon med stilige glidelåser og kalesjeforlengelse med glidelås. - Vendbar, ergonomisk sittedel. - Ryggstøtte med 4 posisjoner. - Ekstra lang rygg på 55 cm. - Innebygget solskjerm i kalesjen. - Justerbart fotbrett. - Avtakbar frontbøyle. - Ny, avtakbar ryggregulering i leatherette. - Glidelås til myggnett. - Høydejusterbar kalesje. - Kalesjen kan dras ekstra langt fram. - 5-punkts. magnetisk internsele med stretchkomfort. Spesifikasjoner: - Anbefalt alder: fra ca 6 mnd. - Maksimalvekt: 22 kg. Emmaljunga mener det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. ECO-samlingen har et ytre stoff laget av resirkulerte PET-flasker og innertrekk av 100% organisk bomull. Som gjør det til Emmaljungas mest grønne kolleksjon noensinne. ECO har blitt skapt av Emmaljungas intense arbeid i én av deres nøkkelverdier, bærekraft. MY23.

NXT90 DeLuxe komplett

Fra:kr 15,997
kr 7,699

NXT90 De Luxe understell

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: black
Størrelse: 4 hjul
kr 4,149

NXT De Luxe liggedel

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: sandbeige
Størrelse: 0 mnd
kr 4,149

NXT De Luxe sete

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: crystalblack
Størrelse: 6 mnd
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer