1/15

Emmaljunga utgående modeller 30%

Produktbeskrivelse

NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. Med NXT90 F har du den komplette barnevognen, fullt utstyrt med praktiske funksjoner som store svingbare hjul og justerbar fjæring. NXT90 kommer med en vendbar sportsvogndel med mulighet for full liggestilling. NXT90 F er foreldrenes favoritt med enestående komfort og stabilitet. Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. De første seks månedene bruker du den lune og romslige bagen (selges separat).

 • Justerbart fjæringssystem gjør denne vognen perfekt for moderne og aktive familier.

 • Vendbar sittedel med mulighet for full liggestilling.

 • Ryggstøtte med 3 posisjoner.

 • Innebygget insektsnett og solskjerm i kalesjen.

 • Alle NXT seter og liggedeler kan kombineres fritt og passer på de forskjellige NXT-understell inkl. på NXT Twin.

 • Kan benyttes fra barnet er nyfødt med NXT liggedel (kjøpes separat).

Spesifikasjoner:

 • Vekt understell inkl. hjul: 9,7 kg.

 • Vekt sportsvogndel: 6,1 kg.

 • Mål total bredde m/hjul: 58,5 cm.

 • Mål sammenslått u/hjul (LxBxH): 80/48/18 cm.

 • Høyde justerbart håndtak: 68-115 cm.

 • Designet og produsert i Sverige.

Varekode: 374033

EAN:

Det stilige understell NXT90 Black har justerbart svart håndtak i kunstskinn. Velg mellom terrengtilpassede Outdoor hjul som gir en høy kjørefølelse på alle overflater.og punkteringsfrie solight ecco® hjul for å passe til alle overflater. Myggnett til sittedel er inkludert med understellet. Understell NXT90 Black har justerbart svart håndtak i kunstskinn. Håndtak: Svart, Hjul: Punkteringsfrie solight ecco®, Chassis: Svart Understell NXT90 Black Outdoor har justerbart brunt håndtak i kunstskinn. Håndtak: Brun, Hjul: Terrengtilpassede Outdoor hjul, Chassis: Svart
Hos Emmaljunga mener de det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri. Alle materialene Emmaljunga benytter seg av testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier for å sikre at de overholder REACH-regelverket for kjemiske stoffer, noe som skaper tillit hos deg og barnet. - Vendbar sittedel med helt flat liggestilling. - Ryggstøtte med 4 posisjoner. - Innebygget solskjerm i kalesjen. - Anbefalt alder: fra ca 6 mnd. - Maksimalvekt: 22 kg. - Alle NXT seter kan kombineres fritt og passer på de forskjellige NXT-understell inkl. på NXT Twin. - Maksimalvekt for fotbrett: 3 kg. - Velg regntrekk Large for NXT Flat setet.

Emmaljunga NXT90 sete FLAT

Fra:6 789,30,-før9 699,-
4 479,30,-før6 399,-

Understell NXT90

Ikke på nettlager
Farge: nxt90outdoor
Størrelse: 4 hjul
2 590,-før3 700,-

NXT sete flat

Ikke på nettlager
Farge: leatherettewhite
Størrelse: 6 mnd
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på