1/3

Emmaljunga utgående modeller 30%

Varekode: 393972

EAN:

Produktbeskrivelse

NB! Kommer på lager i uke 19, kan bestilles i butikk allerede nå. NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. Med NXT90 F har du den komplette barnevognen, fullt utstyrt med praktiske funksjoner som store svingbare hjul og justerbar fjæring. NXT90 F kommer med en vendbar sportsvogndel med mulighet for full liggestilling. NXT90 F er foreldrenes favoritt med enestående komfort og stabilitet. Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. De første seks månedene bruker du den praktiske og romslige NXT bagen (inkludert).

NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. Med NXT90 F har du den komplette barnevognen, fullt utstyrt med praktiske funksjoner som store svingbare hjul og justerbar fjæring. NXT90 F kommer med en vendbar sportsvogndel med mulighet for full liggestilling. NXT90 F er foreldrenes favoritt med enestående komfort og stabilitet. Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. - Justerbart fjæringssystem gjør denne vognen perfekt for moderne og aktive familier. - Vendbar sittedel med mulighet for full liggestilling. - Ryggstøtte med 3 posisjoner. - Innebygget insektsnett og solskjerm i kalesjen. - Alle NXT seter kan kombineres fritt og passer på de forskjellige NXT-understell inkl. på NXT Twin. - Kan benyttes fra barnet er nyfødt med NXT bag. Spesifikasjoner: Sportsvogn: - Vekt understell inkl. hjul: 9,7 kg. - Vekt sportsvogndel: 6,1 kg. - Mål total bredde m/hjul: 58,5 cm. - Mål sammenslått u/hjul (LxBxH): 80/48/18 cm. - Høyde justerbart håndtak: 68-115 cm. - Designet og produsert i Sverige.
Praktisk og romslig bag som kan brukes på din NXT barnevogn fra nyfødt og opptil 6 måneder. Med komfortabelt bærehåndtak i kaleskjen. Passer til NXT90/NXT90 F/NXT60/NXT60 F. Ekte kvalitet håndlaget i Sverige. - Praktisk og romslig liggedel som gjør om sportsvognen til en barnevogn. - Bærehåndtak i kalesjen. - Mål innside: 76 x 34 x 21 cm. - Kompatibel med NXT90 / NXT90 F / NXT90e / NXT60 / NXT60 F / NXT Twin / NXT Twin e. - Vekt: 4,1 kg. - Designet og produsert i Sverige. Hos Emmaljunga mener de det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri.

NXT90 med FLAT sittedel

Fra:9 099,30,-før12 999,-
6 789,30,-før9 699,-

NXT90 med FLAT sittedel

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 4 hjul
2 310,-før3 300,-

NXT bag

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-6 mnd
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på