1/3

Emmaljunga NXT90 7999,- og NXT90F komplett 8499,-

Produktbeskrivelse

NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. Med NXT90 F har du den komplette barnevognen, fullt utstyrt med praktiske funksjoner som store svingbare hjul og justerbar fjæring. NXT90 F kommer med en vendbar sportsvogndel med mulighet for full liggestilling. NXT90 F er foreldrenes favoritt med enestående komfort og stabilitet. Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. De første seks månedene bruker du den praktiske og romslige NXT bagen (inkludert).

NB! Denne pakken er en tidligere modell. MY22 sitte- og liggedeler er ikke kompatible med eldre understell.

Varekode: 393972

EAN:

NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. Tidløs og ergonomisk design gjør vognene klare for eventyr. Med NXT90 F har du den komplette barnevognen, fullt utstyrt med praktiske funksjoner som store svingbare hjul og justerbar fjæring. NXT90 F kommer med en vendbar sportsvogndel med mulighet for full liggestilling. NXT90 F er foreldrenes favoritt med enestående komfort og stabilitet. Håndlaget i Sverige med et rent, skandinavisk design og miljøvennlig materialvalg. - Justerbart fjæringssystem gjør denne vognen perfekt for moderne og aktive familier. - Vendbar sittedel med mulighet for full liggestilling. - Ryggstøtte med 3 posisjoner. - Innebygget insektsnett og solskjerm i kalesjen. - Alle NXT seter kan kombineres fritt og passer på de forskjellige NXT-understell inkl. på NXT Twin. - Kan benyttes fra barnet er nyfødt med NXT bag (kjøpes separat). Spesifikasjoner: Sportsvogn: - Vekt understell inkl. hjul: 9,7 kg. - Vekt sportsvogndel: 6,1 kg. - Mål total bredde m/hjul: 58,5 cm. - Mål sammenslått u/hjul (LxBxH): 80/48/18 cm. - Høyde justerbart håndtak: 68-115 cm. - Designet og produsert i Sverige.
Praktisk og romslig bag som kan brukes på din NXT barnevogn fra nyfødt og opptil 6 måneder. Med komfortabelt bærehåndtak i kaleskjen. Passer til NXT90/NXT90 F/NXT60/NXT60 F. Ekte kvalitet håndlaget i Sverige. - Praktisk og romslig liggedel som gjør om sportsvognen til en barnevogn. - Bærehåndtak i kalesjen. - Mål innside: 76 x 34 x 21 cm. - Kompatibel med NXT90 / NXT90 F / NXT90e / NXT60 / NXT60 F / NXT Twin / NXT Twin e. - Vekt: 4,1 kg. - Designet og produsert i Sverige. Hos Emmaljunga mener de det er viktig å jobbe proaktivt for en sunn og bærekraftig livsstil. Ved å investere i grønne metoder har de gjort oppvarmingen av hele fabrikken sin fullstendig fossilfri.

NXT90 med FLAT sittedel

Fra:8 499,-før12 999,-
6 999,-før9 699,-

NXT90 med FLAT sittedel

Ikke på nettlager
Farge: black
Størrelse: 4 hjul
1 500,-før3 300,-

NXT bag

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-6 mnd
Dette produktet kan ikke lenger kjøpes
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på