home Meny close
menu Meny

Bergans Lilletind bæremeis, rød

Varekode: 7031581496558
Lilletind bæremeis fra Bergans har en komfortabel, praktisk og kompakt løsning. I sammenlagt tilstand er Lilletind mer kompakt enn de fleste andre bæremeiser.

Les mer

2 399,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Ryggen kan justeres i høyden slik at barnet hele tiden sitter i riktig posisjon, uavhengig av mors eller fars høyde. Justerbare stigbøyler avlaster barnets rygg. En støtteplate gjør det enklere å sette barnet oppi og ta det ut av bæremeisen. Mange lommer gir enkel tilgang til ting du trenger på turen. Bæremeisen er utstyrt med avtakbar sol-/regnskjerm og reflekser. Den har også festepunkter for leker, smokk osv. og en avtagbar hvilepute i front. Skulderremmene og hoftebeltet er godt polstret. Vekt: 3,0 kg , passer for bærere mellom 155-195 cm, Kvalitet: 420D nylon. Barn må ikke settes i bæremeis før det kan sette seg opp selv og sitte uten støtte. Klarer barnet ditt å sitte i 10 minutter uten støtte, så kan det sitte 10 minutter i bæremeisen, osv. Generelt bør ikke barn sitte i bæremeis før de er ca 9 måneder eller veier ca 7 kilo.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bergans Lilletind bæremeis, rød

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering