home Meny close
menu Meny

Besafe iZi Modular RF Navy inkludert base

Varekode: b_modularrf_1
Alltid fem ganger sikrere! i-Size-godkjente og Plus Test-godkjente BeSafe iZi Modular RF i-Size benyttes fra ca. 0,5 - 4 år. Systemet består av en bilbarnestol som monteres på ISOfix-base (kjøpes separat). Bilbarnestolen er godkjent i henhold til det nye regelverket UN R129 (i-Size), og den rent bakovervendte bilbarnestolen sørger for at barnet sitter så sikkert som mulig - så lenge som mulig.

Les mer

Vanlig pris kr 6 498,-

Tilbudspris kr 4 999,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Vanlig pris kr 6 498,-

Tilbudspris kr 4 999,-

* Påkrevde felt

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Alltid fem ganger sikrere! i-Size-godkjente og Plus Test-godkjente BeSafe iZi Modular RF i-Size benyttes fra ca. 0,5 - 4 år. Systemet består av en bilbarnestol som monteres på ISOfix-base (kjøpes separat). Bilbarnestolen er godkjent i henhold til det nye regelverket UN R129 (i-Size), og den rent bakovervendte bilbarnestolen sørger for at barnet sitter så sikkert som mulig - så lenge som mulig. ISOfix-armene på basen kan reguleres i lengderetning, noe som gir barnet bedre benplass og tillater barn opptil cirka fire år å sitte bakovervendt. Bakovervendt er 5 ganger sikrere. Magneter i skulderpolstringene, samt fempunkts internbelter, bidrar til å gjøre bilbarnestolen både praktisk og svært trygg. Sidekollisjonsbeskyttelsen SIP+ (Side Impact Protection+) gir ekstra beskyttelse. Bilbarnestolen har også en medfølgende sittepute og en hodestøtte med ekstra polstring, som sikrer overlegen sikkerhet gjennom hele brukstiden. Monteringen er enkel, bilbarnestolen er komfortabel for barnet, og BeSafe iZi Modular RF i-Size beskytter barnet svært godt. Bilbarnestolen ble utnevnt til Godt Valg i Folksams bilbarnestoltest i 2015 og 2017. BeSafe iZi Modular RF har prestert utmerket i kollisjonstester, og tilfredsstiller kravene i reglementet UN R129 (i-Size).

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Besafe iZi Modular RF Navy inkludert base

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering