home Meny close
menu Meny

Bugaboo Bee 5 Classic Complete, Black/Grey Melange

Varekode: 8717447095828

Gode ting kommer i små pakker. Bugaboo Bee5 oppfattes som en trille, men overrasker som vogn helt fra barnet er nyfødt (med kjøp av en ekstra liggedel).

Dette er Classic versjonen med svart understell, vattert mønstret trekk i grey melange og svarte hjulkapsler og skinnhåndtak.

Les mer

kr 9 250,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Bugaboo Bee5 Classic har som de andre Bugaboo-vognene et design som skiller seg ut, og som er elsket av kjendiser, bloggere og ikke minst de fleste kundene som kjøper den! Bee5 kan brukes både vendt mot den som triller og vendt framover. Det skiller den fra de fleste andre triller. Det i seg selv gjør at mange benytter vognen fra barna er ganske små. Bee5 kan også kombineres med bag slik at den kan brukes helt fra nyfødt. Ryggen på sittedelen er justerbar i høyden og den passer derfor perfekt til barnet etter hvert som det vokser. Den har dessuten full liggestilling. Mange tenker i utgangspunktet på Bee5 som en trille, men opplever at den er mye mer praktisk og hendig i bruk enn de hadde trodd. Mange av kundene våre sier at de bruker vognen i større utstrekning enn de hadde trodd. Den er perfekt på reise og i bilen, og på grunn av god demping egner den seg godt til trilling i det daglige også.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bugaboo Bee 5 Classic Complete, Black/Grey Melange

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering