• Bugaboo Donkey2

Bugaboo Donkey2

BUGABOO DONKEY²

Donkey2 er en unik barnevogn som kan benyttes som både singelvogn, tvillingvogn og søskenvogn – Mono, Twin og Duo! Da den første utgaven av Donkey ble lansert, var den en revolusjon i barnevognmarkedet. Endelig kom det en vogn man enkelt kunne gjøre om fra singelvogn til søskenvogn på et blunk – en vogn som gjorde dagene lettere for foreldre med flere barn rett og slett.

Donkey2 er med andre ord vognen for dere som er ute etter en søskenvogn eller tvillingvogn som er enkel å manøvrere med både et eller to barn. Planlegger dere to tette barn? Hvorfor ikke investere i Donkey2 som eneste vogn allerede nå?

Bugaboo Donkey2 har store lufthjul som passer på alle underlag og som gjør at hjulene ruller godt og vognen får en naturlig demping. Hjulene er enkle å ta av. Vognen kan slås sammen slik at den blir veldig plasseffektiv – unikt kompakt til søskenvogn å være! Bruker du mye offentlig kommunikasjon er Donkey2 et smart valg fordi vognen er kortere enn for eksempel alternativer med tre hjul. Dytter man også inn håndtaket, så har man den perfekte «trikkevognen».

Skap din helt egen Donkey2

Donkey2 har et moderne og særpreget design og den kan suppleres med mye spennende tilbehør, som spesialdesignede kalesjer for sol og sommervær. Ønsker du å gi vognen et nytt inntrykk, så har Bugaboo en kolleksjon med tekstiler i mange særpregede farger, og dere finner sikkert en dere identifiserer som «typisk oss»! Med Donkey2 kan du også velge forskjellig farger på hver av kalesjene om du ønsker ulik farge til bror og søster eller rett og slett ønsker at hvert av barna, uavhengig av kjønn, skal får sin egen farge. Kalesjene er dessuten ekstra store og skjermer godt både mot vind, ruskevær og sol, og skaper en lun soveplass for barna.

4470 produkter
4470 produkter