home Meny close
menu Meny

Bugaboo Smartphone Holder

Varekode: 8717447055396
Supersmart dings til din Bugaboo barnevogn! Designet for å holde smarttelefonen innen rekkevidde. Smarttelefonen kan enkelt festes på styre til din Bugaboo vogn. Med det innovative "klikk og gå" systemet, da holderen har et utvitbar feste, vil denne sikre at enhver smarttelefon passer. Holderen kan rotere 360grader, noe som gjør at du enkelt kan navigere, ta bilder, spore treningsøkter eller lytte til musikk - mens du utforsker verden med barnet.

Les mer

kr 369,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

Designet for å holde smarttelefonen innen rekkevidde. Smarttelefonen kan enkelt festes på styre til din Bugaboo vogn. Med det innovative "klikk og gå" systemet, da holderen har et utvitbar feste, vil denne sikre at enhver smarttelefon passer. Holderen kan rotere 360grader, noe som gjør at du enkelt kan navigere, ta bilder, spore treningsøkter eller lytte til musikk - mens du utforsker verden med barnet.

Utmerket - gjør hva den skal

Dette produktet er laget til Bugaboo men passer også andre vogner da den festes med en solid gummi-rem med borrelås og ikke er låst til et eget festesystem (jeg savnet denne infoen men tok sjansen å kjøpte).

Vi bruker den på en vogn fra Joolz.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 15.05.2018 by BGB

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bugaboo Smartphone Holder

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering