home Meny close
menu Meny

Maxi-Cosi Cabriofix pakke med stol og base, Black Diamond

Varekode: 8712930134077
Denne pakken inneholder både Maxi-Cosii Cabriofix og Maxi-Cosi EasyFix basen. Maxi-Cosi Cabriofix er godkjent fra nyfødt og opp til 13kg, og monteres bakovervendt.

Les mer

kr 2 499,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Denne pakken inneholder både Maxi-Cosii Cabriofix og Maxi-Cosi EasyFix basen. Maxi-Cosi Cabriofix er godkjent fra nyfødt og opp til 13kg, og monteres bakovervendt.

Stolen har et sidebeskyttelsessystem, som gir optimal beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Solskjerm er integrert i stolen, og kan enkelt legges ned når den ikke er i bruk. Stolen har praktiske kroker som holder beltet til side, slik at du enkelt får lagt babyen ned i stolen.

Med Maxi-Cosi EasyFix basen monteres stolen superenkelt og feilfritt i bilen. Basen kan enten festes med bilens Isofixfester eller med bilens egne 3-punktsbelter. Basen har en indikator som forteller deg når stolen er riktig satt fast og om støttebenet, som følger med, står ordentlig i gulvet i bilen. Om du skal bruke stolen i flere biler, kan stolen også enkelt monteres, uten base, med bilens belter.

Maxi-Cosi Cabriofix er kompatible med mange vogner, som vil si at du enkelt kan montere stolen på understellet på vognen når du enten er ute på reise eller skal en kjapp tur i butikken.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Maxi-Cosi Cabriofix pakke med stol og base, Black Diamond

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering