home Meny close
menu Meny

Cybex Aton Q i-size, Stardust Black

Varekode: 4058511083438
Aton Q i-Size tilbyr den nyeste sikkerhetsteknologi tilgjengelig. Når det er installert med Base Q i-Size (tilgjengelig tilleggsutstyr), holder baby bilsetet den nye i-Size regulering.

Les mer

kr 2 899,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Aton Q I-Size tilbyr den nyeste sikkerhetsteknologi tilgjengelig. Når det er installert med Base Q I-Size (tilgjengelig tilleggsutstyr), holder baby bilsetet den nye I-Size regulering. I-Size (ECE R-129) er den nye EU-standarden for barnesikkerhet, noe som gjør bakovervendt reise obligatorisk til barnet når 15 måneder. _ Aton Q I-Size er egnet for nyfødte og spedbarn i en høyde på 45 cm til 75 cm (maks. 13 kg). Cybex Aton Q I-Size har: Integrert høydejustering av setet for en lie-flat posisjon, 8-posisjon høydejusterbar nakkestøtte med integrerte sele guider, lineær sidekollisjons beskyttelse (L.S.P. System), Integrert XXL sammenleggbar kalesje med UVP50 + solbeskyttelse. De unike sikkerhetsfunksjonene, f.eks den høydejusterbare nakkestøtten med integrert sele guide, forbedrer sikkerheten av det energiabsorberende skallet i kombinasjon med LSP systemet. Nye komfortfunksjoner, for eksempel den enorme XXL kalesjen, legger opp til en perfekt bilbarnestol for premature babyer og svært små nyfødte. Ved å justere hodestøtten skifter den automatisk setevinkelen og bilstolen vokser med barnet. Denne integrerte automatiske justering, gir også større barn mer plass og komfort. Denne funksjonen sørger for at små babyer ligger med hodet, halsen og brystet perfekt justert. Bilsetet kan monteres med bilens sele, eller med ISOFIX base. Gruppe 0+, 0-13kg. Aton Q I-Size er egnet for nyfødte og spedbarn i en høyde på 45 cm til 75 cm (maks. 13 kg).

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Aton Q i-size, Stardust Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering