home Meny close
menu Meny

Cybex Priam 2-in-1

Cybex Priam 2-in-1 Black, bag og sittedel i ett! Sittedelen kan enkelt gjøres om til en bag som kan brukes fra nyfødt til ca 6 måneders alder. Sittedelen kan brukes frem til ca. 17 kg (4 år). Kombineres med Cybex Priam understell som kommer i 3 ulike varianter

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Cybex Priam 2-in-1 Seat

  Cybex Priam 2-in-1 Seat

  kr

  Vanlig pris 4 999,-

  Tilbudspris 3 749,25

  Cybex priam 2-in-1 er en bag og sittedel i ett. Sittedelen kan enkelt gjøres om til en bag som kan brukes fra nyfødt til ca 6 måneders alder. Sittedelen kan brukes frem til ca. 17 kg (4 år).

 • Cybex Priam understell med trekking hjul, black

  Cybex Priam understell med trekking hjul, black

  kr

  Vanlig pris 5 999,-

  Tilbudspris 2 999,50

  Cybex Priam svart understell og trekkinghjul

Detaljer

Cybex Priam 2-in-1, bag og sittedel i ett! Sittedelen kan enkelt gjøres om til en bag som kan brukes fra nyfødt til ca 6 måneders alder. Sittedelen kan brukes frem til ca. 17 kg (4 år). Kombineres med Cybex Priam understell som kommer i 4 ulike varianter. 

Cybex priam 2-in-1 seat Black
Kombinert bag og sittedel som kommer med myk madrass, XXL kalesje med UV50+, bærehåndtak og fleksibel frontbøyle. Sittedelen er vendbar.

Cybex Priam svart understell med terrenghjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen svart. Punkteringsfrie terrenghjul som er perfekt på ujevne underlag som brostein og i skogen. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

Cybex Priam sølv understell med terrengjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen sølv. Punkteringsfrie terrenghjul som er perfekt på ujevne underlag som brostein og i skogen. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

Cybex Priam svart understell med trekkinghjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen svart. Punkteringsfrie trekkingjul som passer både til asfalt og i skogen. En hybridløsning for ulike underlag. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

 

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Priam 2-in-1

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering