home Meny close
menu Meny

Cybex Priam

Cybex Priam sportsvogn med Lux Seat og valgfritt understell. Kombineres med Cybex Priam Carrycot for en komplett duovogn.

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Cybex Priam understell med trekking hjul, black

  Cybex Priam understell med trekking hjul, black

  kr

  Vanlig pris 5 999,-

  Tilbudspris 2 999,50

  Cybex Priam svart understell og trekkinghjul

  Utsolgt

 • Cybex Priam Lux Seat

  Cybex Priam Lux Seat

  kr

  Vanlig pris 3 799,-

  Tilbudspris 2 849,25

  Cybex Priam Lux Seat kan benyttes fra fødsel til ca 17 kg (4 år). Vendbar og legge senkelt sammen med en enkelt bevegelse. Full liggeposisjon og justerbart fotbrett.

  Utsolgt

 • Cybex Priam Carrycot

  Cybex Priam Carrycot

  kr

  Vanlig pris 3 499,-

  Tilbudspris 2 624,25

  Cybex Priam Carrycot kan benyttes fra nyfødt og opp til ca 6 måneders alder. Kommer med myk madrass, XXL kalesje med UV50+ og bærehåndtak.

Detaljer

Cybex Priam Lux Seat
Sittedel som kan brukes direkte fra fødsel og opp til ca. 17 kg. Sittdelen er vednbar og foldes enkelt sammen med en enkelt bevegelse. Mulighet for full liggestilling for maksimal komfort og ergonomi kombiert med justerbar fotstøtte. XXl kalesje med UV50+ og fleksibel frontbøyle medfølger.

Cybex Priam Carrycot
Cybex Priam Carrycot kan benyttes fra nyfødt og opp til ca 6 måneders alder. Kommer med myk madrass, XXL kalesje med UV50+ og bærehåndtak.

Cybex Priam svart understell med terrenghjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen svart. Punkteringsfrie terrenghjul som er perfekt på ujevne underlag som brostein og i skogen. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

Cybex Priam sølv understell med terrengjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen sølv. Punkteringsfrie terrenghjul som er perfekt på ujevne underlag som brostein og i skogen. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

Cybex Priam svart understell med trekkinghjul
Understell i lettvektsaluminium i fargen svart. Punkteringsfrie trekkingjul som passer både til asfalt og i skogen. En hybridløsning for ulike underlag. Understellet kan lett foldes sammen med en hånd. Romslig varekurv, fotbrems og høydejusterbar håndtak.

Tommel opp!

Super vogn! Enkel å manuvrere da den ikke veier allverden, men samtidig stabil. All terrain hjulene er supre og lux delen er genial som kan legges helt flat!
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 08.01.2019 by Kristine

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Priam

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering