home Meny close
menu Meny

Cybex Sirona Q i-size, Midnight Blue

Varekode: 4058511107820

Når du bruker CYBEX Sirona Q i-Size, kan barnet bli transportert i en bakovervendt posisjon fra fødsel til de når 105 cm i høyde (ca. 4 år) Den nye CYBEX Sirona Q i-Size oppfyller de nye europeiske i-Size kravene og forskriftene for bilseter. Sirona Q i-size kommer med forlenget rygg større bredde i tillegg til de smarte og sikre løsningene som utgjør en Cybex-bilstol.

Cybex Sirona Q er en del av den nyeste plantinum serien til Cybex.

Les mer

kr 5 299,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Den nye CYBEX Sirona Q i-Size oppfyller de nye europeiske i-Size kravene og forskriftene for bilseter. Den nye modellen er også 3-4 cm lengre i ryggen enn Sirona, samt at den er noe bredere.

Når du bruker CYBEX Sirona Q i-Size, kan barnet bli transportert i en bakovervendt posisjon fra fødsel til de når 105 cm i høyde (ca. 4 år) takket være et nyfødt innlegg som følger med. Men vi vil på det sterkeste anbefale at man bruker en babystol først.

Sirona Q i-Size er sikret med bilens ISOFIX-system og krever ingen ytterligere fastgjørelse. Et støtteben på forsiden hjelper til med å absorbere kraften i tilfelle en kollisjon og gir ytterligere stabilitet. Denne fastgjørelsesteknologien minimerer installasjonsfeil og optimerer den beskyttende effekt. Sirona Q i-Size kan enkelt installeres i mindre biler.

Det integrerte L.S.P .Systemet (Lineære Side-kollisjons beskyttelses-system) kan benyttes både bakover- og fremover vendt på CYBEX Sirona Q i-Size. Dette øker nivået av sikkerhet ved en eventuell sidekollisjon.

I tillegg har Sirona q i-size en slags air bag på baksiden av stolens rygg som utløses ved en eventuell kollisjon for å misker belatningen på nakken da den tilbakevirkende kraften blir mindre. Setet har høydejusterbar hodestøtte (12 posisjoner), med integrerte seleguider som vokser med barnet ditt CYBEX Sirona Q i-Size er 5 cm lengre i ryggen enn Cybex Sirona. Den kan enkelt alternere mellom frem- og bakovervendt posisjon med det innebygde click-in- systemet.

Det er også integrerte magneter i beltepolstringene for enklere å plassere barnet inn og ut av stolen. Det nye designet betyr at selv de større barna har god benplass til å sitte komfortabelt Sirona Q i-Size kan også brukes som et fremover vendt bilsete for barn som er 16 måneder eller 76 cm og oppover (opp til 105 cm) eller 18 kg.

I fremovervendt posisjon er barnet beskyttet av en justerbar sikkerhetspute. Dette systemet fungerer som en oppblåst airbag som absorberer energien fra en kollisjon over hele putens område.

Den justerbare sikkerhetspute med A.R.T.-teknologi reduserer risikoen for alvorlige nakkeskader uten å begrense barnet. Takket være det nye integrerte fastgjørelsessystemet er det ikke lengere behov for å fastgjøre puten separat.

Trekket er avtakbart og kan maskinvaskes.

Barnas Hus anbefaler å sikre barnet bakovervendt tom 4 år eller lengre om mulig.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Sirona Q i-size, Midnight Blue

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering