home Meny close
menu Meny

Cybex Sirona Z i-size, Midnight Blue

Varekode: 4058511247137
Cybex Sirona Z er en del av den nyeste platinum serien til Cybex. Sirona Z-i-size monteres enkelt på en Base Z (NB! kjøpes separat). Setet kan roteres 360 grader, noe som gjør det enkelt for å foreldre å ta barnet inn og ut av stolen. Base Z kan også brukes med Cloud Z som gjør dette til en fleksibel løsning fra nyfødt

Les mer

kr 3 899,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Cybex Sirona Z er en del av den nyeste platinum serien til Cybex. Sirona Z-i-size monteres enkelt på en Base Z (NB! kjøpes separat). Setet kan roteres 360 grader, noe som gjør det enkelt for å foreldre å ta barnet inn og ut av stolen. Base Z kan også brukes med Cloud Z som gjør dette til en fleksibel løsning fra nyfødt. Stolen er utstyrt med integrerte lineære sidebeskyttelser som øker sikkerheten ved en sidekollisjon, skallet er også laget i energiabsorberende materiale. DDC (Driving direction control) forhindrer at stolen monteres fremovervendt før barnet er minst 16mnd og 76cm lang. Hodestøtten justeres i 12 posisjoner slik at setet vokser med barnet til barnet er 105cm lang. Du kan enkelt endre hvilestillingen, med en hånd og det er 5 posisjoner bakovervendt og 3 fremovervendt. L/B/H: 71,5cmx43cmx67cm Maksvekt: 18 kg (ca. 4år) Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Sirona Z i-size, Midnight Blue

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering