home Meny close
menu Meny

Cybex Solution M-Fix, Lavastone Black

Varekode: 4058511216232

Solution M-Fix har et design som er inspirert av de siste trender fra bilinteriør og passer perfekt for den moderne familie med sans for design og sikkerhet. M-Fix er en beltestol som har gjort det meget bra i tester. Stolen har nye og revolusjonerende funksjoner; hvilende nakkestøtte og lineært sidebeskyttelsessystem. Beltestolen kan festes med og uten Isofix. Sjekk produsentens billiste for å se om bilstolen kan brukes i din bil. Godkjent 15-36kg. Anbefalt brukt fra 4-årsalderen.

 

Les mer

kr 2 499,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Solution M-Fix har et design som er inspirert av de siste trender fra bilinteriør og passer perfekt for den moderne familie med sans for design og sikkerhet. M-Fix er en stol som har gjort det meget bra i tester.

Stolen er utstyrt blant annet med en hvilende hodestøtte. Det vil si at dersom barnet sovner, så vil den indre delen av hodestøtten justere seg bakover slik at hodet til barnet ikke detter fremover. Barnets hode vil derfor bli liggende trygt i bilstolens hodestøtte.

M-Fix er også utstyrt med Cybex sitt patenterte linære sidebeskyttelsessystem (LSP). LSP-systemet gir en økt sikkerhet ved sidekollisjon og er innstillbar i 3 posisjoner. Stolen har et meget bra ventilasjonssystem i setet og ekstra polstring som gir optimal komfort for barnet. Ryggen kan stilles inn i 12 posisjoner og sammen med sitteputen gir den en perfekt passform for barnet.

Stolen kan brukes med og uten ISOFIX-innfestning. Stolen er godkjent til bruk for barn i vektklassen 15-36 kg. Sjekk produsentens billiste for å se om bilstolen kan brukes i din bil. Barnas Hus anbefaler at barn begynner å bruke beltestol fra 4-årsalderen og ikke før.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex Solution M-Fix, Lavastone Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering