home Meny close
menu Meny

Joolz Day 3 komplett med ligge- og sittedel, marvellous green

Varekode: 8715688044537

Dette er den nye Joolz Day3, en barnevogn som stikker seg ut! Med nye og forbedrede, positive design-funksjoner. Ergonomisk komfort, smidighet, stil og holdbarhet, alt i ett design.

Joolz Day 3 representerer elegant, nederlandsk desig med et strømlinjet chassis, detaljer i kunstig skinn og vaskbare tekstiler. Ikke bare er vognen designet i Nederland, den produseres også lokalt.

- Sterkere og smidigere understell.

- Forbedret fjæring som gir babyen en myk kjøreopplevelse.

- Nærkontakt med barnet da liggedel og sittedel festes høyt på understellet.

- Kompakt sammenslått.

- Romslig liggedel (82 cm)

- Vendbar ergonomisk sittedel som gir økt støtte til barnets rygg.

Les mer

kr 10 999,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

Joolz Day3 er perfeksjonert, nederlandsk produktdesign; strømlinjeformet chassis, detaljer i kunstig skinn og lekre tekstiler – i utallige kombinasjoner, så dere kan få akkurat deres perfekte vogn. Day3 skiller seg ut! Den har et moderne design og stil i kombinasjon med ergonomisk komfort, smidighet og kompakt utforming, Vognen blir produsert med fokus på bærekraft og lave belastninger på miljøet vårt.

Day3 ble lansert høsten 2018 og er en vidererutvikling av Day2: Understellet har blitt enda sterkere og smidigere, fjæringen har blitt forbedret, vognen har fått festepunkter til originaltilbehør som stelleveskene, selene i sportsdelen har blitt lengre og enklere å regulere, fremhjulene er nye og ikke minst tilbyr Joolz livstidsgaranti på Day3!

Hva liker vi best med Day3: Løsning for lufting i babybagen, fjæring som gjør vognen komfortabel å trille og som gir babyen en myk kjøreopplevelse, nærkontakt med barnet fordi liggedel og sittedel festes høyt på understellet og vognen blir veldig kompakt sammenslått.

Grunnet setets høye posisjon, kan du også bruke vognen som erstatning for en matstol når du for eksempel er ute på cafe. Vend sittedelen fra deg i en oppreist possisjon, trill vognen inntil bordet og sett på parkeringsbremsen for lettvint å plassere barnet ved bordet.

- Liggedel kan felles enkelt sammen for enkelere oppbevaring.

- Ventilasjonsluke i liggedel for bedre luftgjennomstrømming.

- Allergivennlig madrass.

- Ekstra hodepute følger med for ekstra komfort rundt barnets hode.

- Forlengbar kalesje.

- Sittedel kan justeres i 3 posisjoner.

- Justerbart forbrett som gjør at sittedelen vokser i takt med barnet.

- Justerbare internseler med magneter slik at du enklere kan ta barnet ut og inn av vognen.

- Føtter plassert på undersiden av liggedelen slik at den kan plasseres frittstående på bakken uten at selve liggedelen berører underlaget.

- Frontbøylen kan løses ut fra begge sider og er tilpasset for å bære (liggedel).

 

Joolz Day 3 kommer med livstidsgaranti ved registrering av vognen på Joolz sine hjemmesider innen 6 mnd av kjøpet (følger kun originalkjøper)

Joolz ønsker å fokusere på en "grønnere" tankegang og derfor planter Joolz et tre i Joolz Birth Forest i Colombia for hver vogn som selges

Fra det øyeblikket vil treet vokse, slik som ditt barn

Husk å ikke kast forpakningen til din nye Joolz-vogn. Denne kan nemlig gjøres om til et fuglehus, reisdyr eller en stol. 

Slik kan forpakningen gjenvinnes og transformeres til gode opplevelser for deg og ditt barn

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Joolz Day 3 komplett med ligge- og sittedel, marvellous green

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering