home Meny close
menu Meny

Dr Brown standard Option flaske 240ml - 3pk

Dr. Brown Natural flow option er markedets første konvertible flaske som kan brukes med eller uten ventilasjonssystem. 240 ml. 3 pk BPA Fri.

Les mer

kr 329,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Dr. Brown Natural flow option er markedets første konvertible flaske som kan brukes med eller uten ventilasjonssystem. Med ventilsystemet er flasken fullventilert, og reduserer risikoen for kolikk, luftsmerter, gulping og raping. Etterhvert som barnet blir eldre og ikke lenger er like utsatt for kolikk og andre luftsmerter, kan ventilsystemet tas ut og flasken kan brukes som en hvilken som helt annen tåteflaske. Uten ventilsystemet vil det allikevel være en form for luftgjennomstrømning, da gjennom flaskesmokken som er spesielt utviklet for Dr.Brown. Leveres med flaskesmokk str. 1 (0mnd+)

Dårlige...

Har 6 flasker, samtlige lekker. Sykt irriterende.
  • Rangering
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 11.12.2018 by Ann Kristin

Supre flasker for nyfødte babyer.

Supre flasker for nyfødte. Eneste av de mange merkene/ flaskene vi testet som ikke gav problemer med luft i magen og gulping. Hadde problemer med lekkasje i en periode, men dette skyldtes to ulike produksjoner av samme flasketype - gammel og ny og at disse ikke var kompatible.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 04.02.2018 by Christina

ikke bra..

lekker noe besett.. flaskene tåler ikke oppvaskmaskin som det står de skal, de grønne toppene under selve tuten deformeres i vask. så var helt ubrukelige etter 1mnd.
  • Rangering
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 27.10.2017 by Marius

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dr Brown standard Option flaske 240ml - 3pk

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering