home Meny close
menu Meny
70%

TFK Duo X bag, Fossil

Varekode: 4260408337771
TFK Duo X hardbag er en revolusjonerende bag med unike funksjoner. Du kan enten bruke bagen som en vanlig hardbag eller den kan gjøres om til en sittedel. Sittedelen kan brukes bakovervendt slik at barnet sitter vendt mot den som triller og kan ha øyekontakt med den. Passer til Twin Adventure.

Les mer

kr

Vanlig pris 2 449,-

Tilbudspris 734,70

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

TFK Duo X hardbag er en revolusjonerende hardbag med unike funksjoner. Du kan enten bruke bagen som en vanlig hardbag eller den kan gjøres om til en sittedel. Med sittedelen har du muligheten til å ha barnet vendt mot deg så du har full kontroll når barnet sitter i sittedelen. Sittedelen kan brukes begge veier og er utstyrt med 5-punkt seler, trinnløs justering av ryggen og stor kalesje med lufting. Bruk hardbagen frem til barnet kan sitte selv, gjør deretter om bagen til en sittedel. Passer til barn fra 0 til 18 måneder. Madrass og myggnetting følger med. Duo X bagen kan du bruke til Twin Trail og Twin Adventure. Bagen veier 4,5 kg. Madrassmål: lengde 78 cm og bredde 31cm. Max vekt 15kg.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: TFK Duo X bag, Fossil

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering