home Meny close
menu Meny

Emmaljunga NXT90 barnevogn

Barnevognene i NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. NXT90 kommer med en ergonomisk og vendbar sittedel. Justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort. De første seks månedene bruker du den lune og romslige babybagen (selges separat).

NXT90 har ergonomisk sittedel. Ønsker du sittedel som kan legges helt flatt, sjekk ut NXT90F HER

Norske foreldres favoritt

NXT90 ble raskt en favoritt blant norske foreldre da den ble lansert. Stilrent og moderne design, tekstiler, hjul og trillegenskaper som er perfekte for norske forhold, og ikke minst mange valgmuligheter i farger  – dette er rett og slett en vogn mange faller for og kan se for seg at de skal trille sin lille i.

Se full demonstrasjon av NXT90

EMMALJUNGA NXT LIGGEDEL/BABYBAG

Med liggedel/babybag så kan du bruke Emmaljunga NXT90 helt fra babyen er nyfødt. Liggedelene kommer i to varianter: NXT bag og Supreme bag.Se hvordan NXT90 lages

NXT90 og NXT90F – bare sittedelen skiller dem

NXT90 kommer som to utgaver. Understell og babybag har lik utforming for begge varianter. Det som skiller NXT90 og NXT90F, er utformingen på sittedelen. Her kan man velge mellom to varianter.

Emmaljunga har laget et par veldig fine Real life-filmer; en med NXT90 og en med NXT90F. Vi anbefaler å ta en kikk på dem og bli inspirert.

SE NXT90F