home Meny close
menu Meny

Emmaljunga stelleveske eksklusiv, Navy

Varekode: 7332650469245
Denne eksklusive stellevesken er egentlig en moderne og romslig håndveske som i tillegg har praktiske rom for bleier, flasker, mobiltelefon og hva enn annet du skulle trenge når du er ute. Den er kort sagt designet for å romme alt man trenger til babyen. Egen, vaskbar, stellematte følger selvfølgelig også med. Stellevesken er praktisk og kommer i farger som matcher designet på vognen og kan også benyttes som en vanlig veske så levetiden på den utvider seg til etter småbarnstiden

Les mer

kr 1 395,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Denne eksklusive stellevesken er egentlig en moderne og romslig håndveske som i tillegg har praktiske rom for bleier, flasker, mobiltelefon og hva enn annet du skulle trenge når du er ute. Den er kort sagt designet for å romme alt man trenger til babyen. Egen, vaskbar, stellematte følger selvfølgelig også med. Stellevesken er praktisk og kommer i farger som matcher designet på vognen og kan også benyttes som en vanlig veske så levetiden på den utvider seg til etter småbarnstiden.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Emmaljunga stelleveske eksklusiv, Navy

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering