home Meny close
menu Meny

Cybex e-Priam understell inkl seteramme, rosegold

Varekode: 4058511597553

Cybex har i e-Priam-understellet mikset smart teknologi med det tidløse designet til Priam, og fått en vogn som ikke bare ser bra ut og er super og trille, men også gjør trilleturen til en lek.

- Kommer i 3 forskjellige utførelser, krom, rose og sort.

- Kan benyttes både med og uten de elektriske funksjonene.

- Gir deg en hjelpende hånd i oppoverbakker og bremser i nedoverbakker.

- Har en rekkevidde på opptil 45 km under enkle forhold.

- Veier kun 2,4 kg mer en det vanlige Priam understellet.

- Ladetid rundt 6 timer.

- Støtter en helning på opptil 25%.

Les mer

kr 12 399,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

e-Priam er den første e-kombivognen fra Cybex. e-Priam gjør det enkelt å kjøre opp og ned bakker og over ujevnt terreng som sand, grus eller brostein. Opplev den samme, gode trilleegenskapen som på Priam, samtidig som du får den magiske følelsen en tung bør som blir mye lettere når du triller. En ujevn vei vil føles jevn, og en tung bakke blir helt uanstrengt. Cybex har i e-Priam mikset smart teknologi med det tidløse designet til Priam, og fått en vogn som ikke bare ser bra ut og er super og trille, men også gjør trilleturen til en lek. Bag og sittedel til e-Priam er de samme som for vanlig Priam.

Oppoverbakke-støtte:

e-Priam gir deg en hjelpende hånd når du trenger det som mest. Når e-PRIAM støtten er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt terreng.

Ujevnt terreng-støtte:

Nå trenger du ikke tenke en ekstra gang før du går off-road – e-PRIAM lar deg trille over ulendt terreng som for eksempel sandstrender, ujevne landeveier og snøkledde gater. Mye enklere for deg – og mye bedre komfort for barnet ditt.

Nedoverbakke-støtte:

Rull komfortabelt nedover med e-PRIAM nedoverbakkestøtte – den oppdager drabevegelser på håndtaket og hjelper deg med å bremse nedstigningen. Gå helt uanstrengt i nedoverbakke, enten du reiser med en liten nyfødt eller litt større smårollinger.

De elektroniske funksjonene støtter helninger opp til 25 % (eller ca. 14°). Dette kan sammenlignes med skråningen Lombard Street i San Francisco.

 

Batteri og rekkevidde:

Batteriets levetid avhenger av ytre forhold (f.eks. overflater, temperatur, stigning) og vekt (f.eks. barnets vekt, vekt i kurven). Ved enkle forhold (flatt terreng med litt bakker og noen ujevne flater, en utendørstemperatur på omtrent 20°C, en belastning på 9–10 kg) vil batteriet holde til ca. 45 km. Ved vanskelige forhold (utendørsterreng med korte bakker og mange ujevne flater, en utendørstemperatur på omtrent 10–20°C, en belastning på 15 kg) vil batteriet holde til ca. 20 km. Ved ekstreme forhold (ujevnt terreng med veldig lange og bratte bakker og nesten bare ujevne flater, en utendørstemperatur på under 10°C, en belastning på 25 kg) vil batteriet holde til ca. 8 km. Ovennevnte verdier er estimater. De virkelige verdiene kan variere etter bruken, ytre påvirkninger og batteriets tilstand. I tillegg vil e-PRIAMs litiumbatteri bli dårligere med tiden og etter bruk. Dette kan ha en innvirkning på batteriets levetid. De nevnte verdiene er derfor kun veiledende.

Du kan velge å lade vognen via strømkontakten ved hjelp av den medfølgende kabelen, eller ved å lade batteriet som tas ut av bakakselen. Du bør aldri forlate e-PRIAM uten oppsyn mens du lader batteriet.

Ladetiden er rundt 6 timer. Må være fulladet før førstegangsbruk.

De elektroniske funksjonene gir assistanse opp til 6 km/t. Hvis du triller raskere, vil assistansen slutte å fungere. Dette er av sikkerhetsmessige og forskriftsmessige årsaker.

2,4 kg tyngre enn en vanlig Priam og kan også benyttes uten de lektroniske funksjonene.

Bag og sittedel til e-Priam er de samme som for vanlig Priam

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Cybex e-Priam understell inkl seteramme, rosegold

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering