home Meny close
menu Meny

Ergobaby 360 Bæresele Grå

Varekode: 8451970438713
Ergobaby 360 er en bæresele med fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre. De fire posisjonene ? mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nært.

Les mer

kr 1 499,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Bæreselen Ergobaby 360 har fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre. De fire posisjonene - mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nært.

Bæreselen har et skålformet sete som sikrer at barnet sitter ergonomisk i alle de fire sitteposisjonene.Dette innebærer at knærne skal være i samme høyde som hoften eller høyere og at ryggen er lett kurvet. Selen har et ekstra bredt midjebelte med borrelås. Dette gir bedre støtte til korsryggen samt maksimal komfort for den som bærer. Ryggpanelet kan forlenges og brettes ned når barnet sitter forovervendt. Dette gir en ekstra støtte til rygg, nakke og hode ved innovervendt bæring.

I 2014 ble den kåret til best i test av Klikk.no, og i 2015 ble den kåret til best i test av WiseGuide.

Anbefalt alder fra 0-3 år. Maksvekt:15 kg.

Bæreselen er laget i 100% bomullskanvas som er ØKO TEX-merket. Kan vaskes i maskin.

Super bæresele

Vi har vært veldig fornøyde med vår 360. Har brukt den fra datteren min var ca 4 måneder. Har ikke testet spedbarnsinnlegget. Har båret henne på magen, bakovervendt til hun var ca 7 måneder. Etter det både inn mot mitt bryst og vent fremover. Lillemor har likt begge deler. Den har vært i daglig bruk. Jeg liker at den reguleres i livet med borrelås. Syns det er enklere enn magebelte med clips.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 21.06.2016 by Kaja

Godt kjøp

Er svært fornøyd med bæreselen. Kjøpte denne etter anbefaling fra barnefysioterapeuten. Babyen elsker å sitte i den og den er komfortabel å gå med. Klarer fint å ta den av og på alene.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 10.04.2016 by Sigrid

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ergobaby 360 Bæresele Grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering