home Meny close
menu Meny

Ergobaby 360 Bæresele Grå

Varekode: 8451970438713

Ergobaby 360 kommer nå også med støtte for korsryggen!

360 er en bæresele med fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre og .  De fire posisjonene – mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nære. Anbefalt å bruke nyfødtinnlegg from til barnet er ca 4 mnd 

Les mer

kr 999,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Bæreselen Ergobaby 360 har fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre.

De fire posisjonene – mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nært.

Den har et skålformet sete som sikrer at barnet sitter ergonomisk i alle de fire sitteposisjonene.Dette innebærerat knærne skal være i samme høyde som hoften eller høyere og at ryggen er lett kurvet.

Selen har et ekstra bredt midjebelte med korsryggstøtte. Dette gir maksimal komfort for den som bærer. Ryggpanelet kan forlenges og brettes ned når barnet sitter forovervendt. Dette gir en ekstra støtte til rygg, nakke og hode ved innovervendt bæring.

I 2014 ble den kåret til best i test av Klikk.no, og i 2015 ble den kåret til best i test av WiseGuide.

Anbefalt i alder fra 0-3 år.

Maksvekt:15 kg

Bæreselen er laget i 100% bomullskanvas som er ØKO TEX-merket.

Kan vaskes i maskin

Super bæresele

Vi har vært veldig fornøyde med vår 360. Har brukt den fra datteren min var ca 4 måneder. Har ikke testet spedbarnsinnlegget. Har båret henne på magen, bakovervendt til hun var ca 7 måneder. Etter det både inn mot mitt bryst og vent fremover. Lillemor har likt begge deler. Den har vært i daglig bruk. Jeg liker at den reguleres i livet med borrelås. Syns det er enklere enn magebelte med clips.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 21.06.2016 by Kaja

Godt kjøp

Er svært fornøyd med bæreselen. Kjøpte denne etter anbefaling fra barnefysioterapeuten. Babyen elsker å sitte i den og den er komfortabel å gå med. Klarer fint å ta den av og på alene.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 10.04.2016 by Sigrid

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ergobaby 360 Bæresele Grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering