home Meny close
menu Meny

Ergobaby bæresele 360 2018, svart

Varekode: 8451970624710

Ergobaby 360 er en bæresele med fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre og kommer nå med forbedret midjebelte og forsterket støtte for korsryggen

De fire posisjonene – mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nære.

Les mer

kr 899,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Ergobaby 360 er en bæresele med fire posisjoner og er utviklet i samarbeid med leger, jordmødre, bærekonsulter og foreldre og kommer nå med forbedret midjebelte og forsterket støtte for korsryggen.

De fire posisjonene – mage innovervendt, mage utovervendt, hofte og rygg - er alle komfortable, sikre og ergonomiske så du kan bære barnet ditt trygt og nært.

Den har et skålformet sete som sikrer at barnet sitter ergonomisk i alle de fire sitteposisjonene.Dette innebærerat knærne skal være i samme høyde som hoften eller høyere og at ryggen er lett kurvet. Selen har et ekstra bredt midjebelte med borrelås. Dette gir bedre støtte til korsryggen samt maksimal komfort for den som bærer.

Ryggpanelet kan forlenges og brettes ned når barnet sitter forovervendt. Dette gir en ekstra støtte til rygg, nakke og hode ved innovervendt bæring.

I 2014 ble den kåret til best i test av Klikk.no, og i 2015 ble den kåret til best i test av WiseGuide.

Anbefalt i alder fra 0-3 år. (NB! nyfødtinnlegg kjøpes separat)

Maksvekt:15 kg

Bæreselen er laget i 100% bomullskanvas som er ØKO TEX-merket.

Kan vaskes i maskin

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ergobaby bæresele 360 2018, svart

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering