home Meny close
menu Meny

Ergobaby Spebarnsinlegg Grey

Varekode: 8451970615114
Med spedbarnsinnlegget EasySnug kan du bære din baby komfortabelt og ergonomisk på en beroligende måte som en myk overgang til livet utenfor mors mage

Les mer

kr 299,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Med spedbarnsinnlegget EasySnug kan du bære din baby komfortabelt og ergonomisk på en beroligende måte som en myk overgang til livet utenfor mors mage. Ny vifteformet design med flere festepunkter til bæreselen for enklere håndtering, økt luftstrøm og en tettsittende hode og nakke støtte. Den har ergonomisk bæreposisjon med M-formet beinstilling, lett avrundet ryggrad som plaserer barnet i en kysse avstand. Må brukes til spedbarn mellom 3,2-5,5 kg, til spedbarn som veier mer enn 5,5 kg og er yngre enn 4 måneder, og til babyer som savner stabilitet i hode og nakke. Puten kan i innlegget kan brukes separat til eldre babyer (4-6 måneder) som ikke har vokst inn i bæreselen. Brukes til Ergobaby Original tre posisjoner og Ergobaby 360 fire posisjoner. Anerkjent som hofte-vennlig produkt av International Hip Dysplasia Institute. 100 prosent bomullspoplin, og kan vaskes i maskin.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ergobaby Spebarnsinlegg Grey

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering