home Meny close
menu Meny

Joolz Essentials Honeycomb nest, mint

Varekode: 8715688364031
Joolz Essentials Honeycomb nest omgir barnet ditt med komfort. Du kan anvende det like enkelt i vognen som i bilstolen. Dermed kan du enkelt forflytte barnet ditt direkte inn i sengen etter å ha vært på farten.Essentials Honeycomb-mønsteret simulerer mønsteret av en honningtavle og er i 100% økologisk bomull. Posen absorberer fukt og regulere varme og har åpninger til de interne bilbeltene bak slik at barnet ditt kan sikres korrekt i bilstolen . Den er GOTS-sertifisert og Øko-Tex Standard 100. Mål:80x35 cm.

Les mer

kr 799,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Joolz Essentials Honeycomb nest omgir barnet ditt med komfort. Du kan anvende det like enkelt i vognen som i bilstolen. Dermed kan du enkelt forflytte barnet ditt direkte inn i sengen etter å ha vært på farten.Essentials Honeycomb-mønsteret simulerer mønsteret av en honningtavle og er i 100% økologisk bomull. Posen absorberer fukt og regulere varme og har åpninger til de interne bilbeltene bak slik at barnet ditt kan sikres korrekt i bilstolen . Den er GOTS-sertifisert og Øko-Tex Standard 100. Mål:80x35 cm

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Joolz Essentials Honeycomb nest, mint

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering