home Meny close
menu Meny
50%

Reflex Frost ullongs, navy str. 86/92

Klassisk, ensfarget, myk og behagelig longs i 100 % merinoull som varmer når det er kaldt og kjøler kroppen når det er varmt.

Les mer

kr

Vanlig pris 199,-

Tilbudspris 99,-

Lagerstatus: På lager.

* Påkrevde felt

Detaljer

Klassisk, ensfarget, myk og behagelig longs i 100 % merinoull som varmer når det er kaldt og kjøler kroppen når det er varmt. Transporterer bort fuktighet og tørker hurtig. Matcher de andre produktene i Frost-serien. Økotex sertifisert. Str. 86/92-134/140.

Favoritt ulla vår i år igjen

Ulla fra Reflex har vært vår favoritt i mange år. Veldig priser, og skikkelig myke og gode. Halsen trøyene er veldig tøyelig, og derfor klarer de minste også å ta dem på selv. Har stort sett bestilt på nett, og størrelsene har vært like i mange år. Null stress å bestille på nett. Kommer definitiv til å kjøpe mer av den ensfargede ulla.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 25.09.2018 by Vilde

Kjempebra ull!

Veldig uenig i anmeldelsen over ang størrelser. Vi har hatt denne ullen de 2 siste årene og de er helt "normale" i skrittet og størrelsen ellers. God passform som holder vask etter vask. Anbefales!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 14.09.2018 by Hanne

Årets ulllongs er for korte i skrittet, dette er feilvarer.Flere kunder sa fra og de henger fortsatt til salgs.Styr unna!

I utgangspunktet er Reflex ull av bra kvalitet men ikke når det er feilvare. Ull fra Reflex var mye bedre før.Tykkere ullsett har mye stive kanter.
  • Rangering
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 11.08.2018 by Lise

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Frost ullongs, navy str. 86/92

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering