home Meny close
menu Meny
30%

Besafe iZi Go Modular, burgundy melange

Varekode: 7072754003142
BeSafe iZi Go Modular beskytter babyen til 75 cm, ca ett år. Nå i nytt lekkert design og nye farger! iZi Modular i-Size-basen kjøpes separat.

Les mer

kr

Vanlig pris 2 999,-

Tilbudspris 2 099,30

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

BeSafe iZi Go Modular beskytter babyen til 75 cm, ca ett år. Nå i nytt lekkert design og nye farger! iZi Modular i-Size-basen kjøpes separat. NB! Denne bilstolen kan ikke kjøpes på nett, kun i våre fysiske butikker.

Modular-familien er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca. fire år. BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix-base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU-standarden (i-Size). BeSafe iZi Go benyttes fra nyfødt til ca. ett år. Den kan monteres på iZi Modular i-Size-base, eller med trepunktsbelte. iZi Modular i-Size-basen kjøpes separat. Monteringen er enkel, bilbarnestolen er komfortabel for barnet, og BeSafe iZi Go Modular beskytter barnet svært godt. Stolen brukes bakovervendt. Den har ergonomisk utformet bærehåndtak, ekstra stor integrert solskjerm, magneter til internbeltene slik at de festes til siden når babyen ikke sitter i stolen, ekstra polstring rundt beltespennen, polstring i hodestøtten som brukes til de aller minste og pute brukes de første måneden for å tilpasse størrelsen på setet til den lille kroppen. Solskjermen har solbeskyttelse med faktor 50. Det nye godkjenningssystemet i-Size har bla. mer omfattende testing enn den tidligere og sørger for at barnet ditt kan sikres bedre og bakovervendt i en lengre periode.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Besafe iZi Go Modular, burgundy melange

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering