home Meny close
menu Meny

BeSafe iZi Kid X2 i-Size Midnight Black

Varekode: 7043485730010
BeSafe iZi Kid X2 i-Size er en meget sikker bilstol. Den er godkjent etter i-Size reglementet som er det strengeste på markedet og den svenske Plus-test. iZi Kid X2 i-Size ble tildelt høyeste score i både sidekollisjons- og frontkollisjonstesten

Les mer

kr 5 699,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

BeSafe iZi Kid X2 i-Size klassifiseres som en av markedets sikreste bilseter for barn, da det er godkjent i det nye reglementet UN r 129 (i-Size) og har bestått verdens tøffeste kollisjonstest, Plus-test. Det ble tildelt høyeste score i både sidekollisjonstesten og frontkollisjonstesten. Ikke noe annet bilsete har klart å få full pott i sidekollisjonstesten.

Justerbare ISOfix-armer gjør at man selv bestemmer hvor mye plass bilbarnestolen skal ta i bilen, og hvor god benplass barnet skal ha.

Den største forskjellen mellom denne bilstolen og forgjengeren BeSafe iZi Kid X1 i-Size, er den nye, innovative løsningen SIP+ (Side Impact Protection+). Det er en ny, unik sidekollisjonsbeskyttelse som sikrer at barnet får den best mulige beskyttelsen i sidekollisjoner.

iZi Kid X2 i-Size byr på svært enkel og trygg ISOfix-montering, god sittestilling med enkel justering, og en rekke praktiske og sikkerhetsmessige elementer - som fempunkts internbelter med magneter i skulderpolstringene.

Hodestøtten og internbeltene justeres enkelt med ett håndgrep. Setet kan også justeres i ulike sitte- og hvilestillinger mens barnet sitter i setet. Tydelige indikatorer forteller deg når stolen er korrekt og trygt montert.

BeSafe iZi Kid X2 i-Size beskytter barnet bakovervendt fra 61-105 cm, ca. 6 måneder til 4 år. NB. Kan kun benyttes bakovervendt.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BeSafe iZi Kid X2 i-Size Midnight Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering