home Meny close
menu Meny
33%

BeSafe iZi Plus Ivory Melange

Varekode: 7043485320037
Bakovervendt er 5 ganger sikrere enn forovervendt! iZi Plus fra BeSafe er godkjent for barn fra 0-25 kg, altså fra ca. 6 måneder og helt opp til ca. 5år. Setet er Plus-testet og godkjent

Les mer

kr

Vanlig pris 4 899,-

Tilbudspris 3 299,-

Lagerstatus: 5+ på lager

Detaljer

Bakovervendt er 5 ganger sikrere enn forovervendt! Med iZi Plus fra BeSafe kan barnet ditt sitte bakovervendt lenger, og er godkjent for barn fra 0-25 kg, altså fra barnet er ca. 6 måneder og helt opp til ca. 5år.

Ettersom Isofixfestene i bil kun er godkjent fra 0-18 kg, er dette setet uten Isofix. Bilsetet er derimot utstyrt med en mekanisk frontbøyle som gir et sterkere sete, samtidig som den bidrar til enklere montering. Med sin nye belteføring er det enkelt for deg å montere med bilens 3-punktsbelter, og setet har ekstra forsterkninger i hodestøtten og stolskallet.

Barnet ditt sitter behagelig og komfortabelt, og bilsetet gir god benplass. Du har også muligheten til å øke barnets benplass ved å flytte på frontbøylen. Du kan enkelt justere hvilestillingen på setet om barnet skal sove, uten å måtte løsne på beltene i bilen din. iZi Plus har markedets beste liggeposisjon og passer derfor godt til små barn. Hodestøtten og beltene i bilsetet reguleres med et enkelt grep etter hvert som barnet ditt vokser, og ved hjelp av magneter på siden av stolen, holdes 5-punktsbelte seg borte når du setter barnet ditt i stolen.

iZi Plus er godkjent ihht ECE R44-04 for bakovervendt montering i gruppe 0+, 1, 2: 0-25 kg.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BeSafe iZi Plus Ivory Melange

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering