home Meny close
menu Meny

Zero2Four Jogger Terrain 3, blå

Varekode: 7071854394945
En smidig og lettkjørt sportsvogn i høy kvalitet med svingbart fronthjul. Trinnløs justering av ryggen og justerbart fotbrett gir barnet full liggestilling. De luftfylte hjulene med fjæring på bakhjulene bidrar til økt komfort. Kalesjen kan forlenges og beskytter godt mot sol og vind. Stormtrekk og bøyle følger med. Vekt inkl chassis, ligge- og sittedel 9,9kg.

Les mer

kr 3 499,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

En smidig og lettkjørt sportsvogn i høy kvalitet med svingbart fronthjul. Trinnløs justering av ryggen og justerbart fotbrett gir barnet full liggestilling. De luftfylte hjulene med fjæring på bakhjulene bidrar til økt komfort. Kalesjen er av de største på markedet og kan forlenges. Den beskytter godt mot sol og vind. Kalesjen kan åpnes i bakkant for god gjennomlufting på varme dager. Vognen har regulerbart fotbrett og tilnærmet flat liggestilling. Det gjør vognen til en ypperlig soveplass for barnet. Håndtaket kan reguleres i flere høyder. Stormtrekk og bøyle følger med. Vekt inkl chassis, ligge- og sittedel 9,9kg.

Slark i aksling, lekker luft og rivnet

Vognen var helt grei til og begynne med. Kjøpte vogna den 21.06 og da fungerte den bra. Etter ar den begynte å bli brukt til og fra bhg og som sovevogn begynte problemene. Først slark på akslingen så gale at hjulene laget en knase lyd. Så begynte den å lekke luft har måtte pumpe den opp kvar 14 dag og nå har den rivnet på to plasser( tåler ikke å bli brukt) svarene eg fikk i butikk ang slark og luft lekasje er at det er normalt for slike vogner. Alle som kan noe om vogner vet at slark ikke er bra for en vogn.
 • Rangering
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 18.11.2019 by Laila

Super vogn

Ikke angret er sekund på kjøpet av denne vogna. God trillekomfort. Full liggestilling. Stor og god kallesj. Etter kjøpet av denne, solgte jeg vår emmaljunga nxt90, for den blir veldig tung og klumpete i forhold.

Mye vogn for en billig penge.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 23.09.2019 by Lene

Flott vogn for lite penger!

God for soving i bh. God liggedel, full liggestilling. Samt en god turvogn! Anbefales
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 29.08.2019 by Nora

Mye for pengene!

Lett å trille. God og lang liggedel og egner seg til soving frem til 3 1/2 årsalderen. Mye for pengene og har holdt seg svært godt.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 06.08.2019 by Erlend

Super vogn

Synes det er veldig rart at denne vognen ikke har fått en omtale her enda. Flott vogn! Lillemann på 8 mnd både sitter og sover veldig godt i denne.

Sittestillingen er nesten helt rett. Stor kurv under til oppbevaring. Utrolig god å trille. Vi trilla tur ned til stranden her i dag på en steinete og veldig sporete grusvei. God trillekomfort med bra demping.

Kalesjen skygger bra for sola. Dette er nok en av de beste jeg har vært borti uten å trenge noe ekstra utstyr. Tar liten plass sammenlagt også. Lett å slå opp og ned.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 08.07.2019 by Lise

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Zero2Four Jogger Terrain 3, blå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering