home Meny close
menu Meny
15%

Joolz iZi Go Modular by BeSafe, Black

Varekode: 8715688300084
Joolz og BeSafe leter stadig etter løsninger som gjør livet enklere og sikrere for både foreldre og barn. Bilstolen kan enkelt klikkes direkte på din Joolz vogn ved hjelp av et par adaptere. Bilstolen kommer i farger som passer med din Joolz. BeSafe iZi Go benyttes fra nyfødt til ca. ett år

Les mer

kr

Vanlig pris 2 899,-

Tilbudspris 2 464,15

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

Joolz og BeSafe leter stadig etter løsninger som gjør livet enklere og sikrere for både foreldre og barn. Bilstolen kan enkelt klikkes direkte på din Joolz vogn ved hjelp av et par adaptere. Bilstolen kommer i farger som passer med din Joolz.

Modular-familien er det nye innovative bilbarnestol-systemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca. fire år. BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix-base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU-standarden (i-Size). BeSafe iZi Go benyttes fra nyfødt til ca. ett år. Den kan monteres på iZi Modular i-Size-base, eller med trepunktsbelte. iZi Modular i-Size-basen kjøpes separat.

Monteringen er enkel, bilbarnestolen er komfortabel for barnet, og BeSafe iZi Go Modular beskytter barnet svært godt. Stolen brukes bakovervendt. Den har ergonomisk utformet bærehåndtak, ekstra stor integrert solskjerm, magneter til internbeltene slik at de festes til siden når babyen ikke sitter i stolen, ekstra polstring rundt beltespennen, polstring i hodestøtten som brukes til de aller minste og pute brukes de første måneden for å tilpasse størrelsen på setet til den lille kroppen. Solskjermen har solbeskyttelse med faktor 50. Det nye godkjenningssystemet i-Size har mer omfattende testing enn den tidligere.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Joolz iZi Go Modular by BeSafe, Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering