home Meny close
menu Meny

Joolz Day 3 Studio, Graphite Grey

Varekode: 8715688027943

Joolz Day3 er perfeksjonert, nederlandsk produktdesign; strømlinjeformet chassis, detaljer i kunstig skinn og lekre tekstiler – i utallige kombinasjoner, så dere kan få akkurat deres perfekte vogn. Day3 skiller seg ut! Den har et moderne design og stil i kombinasjon med ergonomisk komfort, smidighet og kompakt utforming, Vognen blir produsert med fokus på bærekraft og lave belastninger på miljøet vårt.

Hva liker vi best med Day3: Løsning for lufting i babybagen, fjæring som gjør vognen komfortabel å trille og som gir babyen en myk kjøreopplevelse, nærkontakt med barnet fordi liggedel og sittedel festes høyt på understellet og vognen blir veldig kompakt sammenslått.

Day3 ble lansert høsten 2018 og er en vidererutvikling av Day2: Understellet har blitt enda sterkere og smidigere, fjæringen har blitt forbedret, vognen har fått festepunkter til originaltilbehør som stelleveskene, selene i sportsdelen har blitt lengre og enklere å regulere, fremhjulene er nye og ikke minst tilbyr Joolz livstidsgaranti på Day3!

Les mer

kr 10 499,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Detaljer

Dette er den nye Joolz Day3, en barnevogn som stikker seg ut! Med nye og forbedrede, positive design-funksjoner. Ergonomisk komfort, smidighet, stil og holdbarhet, alt i ett design.

Joolz Day 3 representerer elegant, nederlandsk desig med et strømlinjet chassis, detaljer i kunstig skinn og vaskbare tekstiler. Ikke bare er vognen designet i Nederland, den produseres også lokalt.

Liggedelen er romslig og 82 cm lang slik at barnet ditt kan ligge komfortabelt så lenge som mulig. Bagen er også utstyrt med en ventilasjonsluke i mesh-materiale som puster, samtidig som det er mulighet for å se igjennom. Madrassen er allergivennlig og det følger med en ekstra hodepute som gir ekstra kofort rundt hodet til barnet. Når det er varmt kan madrassen vendes slik at barnet kan oppdage verden gjennom mesh.materialet. Liggedelen felles enkelt sammen for enklere oppbevaring. Dra liggedelens metallspenner mot hverandre for å folde den sammen. Det er alltid greit å kunne beskytte barnet ytterligere mot solen. Det er derfor den forlengende kalesjen gir fullgod ventilasjon og ikke bare skygger for sollyset.
Liggedelen er plassert høyere for å avlaste ryggen når du løfter barnet ditt ut og inn av vognen og den ergonomiske sikkerhetsbøylen er tilpasset for å bære, samtidig som den kan løses enkelt ut fra begge sider slik at du lettere kan komme til barnet ditt. Føtter er plassert under liggedelen slik at den kan plasseres frittstående på bakken uten at selve bagen berører underlaget.

Etterhvert som barnet ønsker å utforske mer, er det naturlig å bytte over til sittedelen (ca 6 mnd). Denne kan justeres i tre ergonomiske posisjoner. Det forbedrede setet gir optimal komfort i både liggende og sittende posisjon. Takker være sittedelens forhøyede plassering, vil du være nærmere barnet ditt mens du triller. Den ergonomiske utformingen av sittedelen gir økt støtte til barnets rygg og med kun en hånd kan fotbrettet enkelt justeres etterhvert som barnet ditt vokser. Det er plassert magneter i de interne selene slik at disse kan spennes til siden så en enkelt kan plassere og ta barnet ut av vognen. Lengden på selene kan også justeres ved hjelp av den skjulte justeringsfunksjonen i ryggstøtten. Sittedelen er vendbar og du kan lett bytte mellom å ha barnet mot eller fra deg når du triller. Grunnet setets høye posisjon, kan du også bruke vognen som erstatning for en matstol når du for eksempel er ute på cafe. Vend sittedelen fra deg i en oppreist possisjon, trill vognen inntil bordet og sett på parkeringsbremsen for lettvint å plassere barnet ved bordet. Akkurat som med liggedelen vil sikkerhets/frontbøylen kunne løses ut fra begge sider for å lettere kunne ta barnet inn og ut av vognen.

Joolz Day 3 kommer med livstidsgaranti ved registrering av vognen på Joolz sine hjemmesider innen 6 mnd av kjøpet (følger kun originalkjøper)

Joolz ønsker å fokusere på en "grønnere" tankegang og derfor planter Joolz et tre i Joolz Birth Forest i Colombia for hver vogn som selges

Fra det øyeblikket vil treet vokse, slik som ditt barn

Husk å ikke kast forpakningen til din nye Joolz-vogn. Denne kan nemlig gjøres om til et fuglehus, reisdyr eller en stol. 

Slik kan forpakningen gjenvinnes og transformeres til gode opplevelser for deg og ditt barn

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Joolz Day 3 Studio, Graphite Grey

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering