home Meny close
menu Meny

Maxi Cosi Kore Pro I-Size, authentic black

Varekode: 3220660317226
Kore I-Size er en forovervendt bilstol fra 15 til 36 kg. En enkel bilstol innebygd med ClickAssist lysfunksjon som er laget for at barn skal klare å ta på setebelte sikkert og riktig uten hjelp fra foreldre. Bilstolen har ekstra beskyttelse i hele stolen, som skal redusere skader ved en kollisjon. Stolen vokser med ditt barn.

Les mer

kr 2 999,-

Lagerstatus: 10+ på lager

Eller

Detaljer

Kore Pro I-Size er en forovervendt bilstol fra 15 til 36 kg (100-150 cm). En enkel bilstol som er laget for at barn skal klare å ta på setebelte sikkert og riktig uten hjelp fra foreldre. Kore Pro I-Size gir en ekstra beskyttelse til barnet da den har en overlegen sidebeskyttelse for å redusere risiko for hode, rygg, og hofteskader ved en mulig kollisjon.

Bilstolen kan brukes med eller uten isofix.

Stolen er utstyrt med Side Protection system plus, som er en sidekollisjonspute. Kore Pro I-Size vokser med ditt barn både i høyden og bredden. Stolen er laget i bambustekstil slik at ditt barn vil holde seg kjølig på varme dager.

ClickAssist lysfunksjon aktiveres når barnet setter seg i stolen. Ved hjelp av ClickAssist lampen som lyser opptil 20 sekunder, vil barnet se hvor setebeltet skal festes. Lampen vil justere lysstyrken automatisk når det er lyst eller mørkt, slik at det ikke forstyrrer sjåføren foran. Lampen vil også dempe lysstyrke når man har festet setebeltet. Kore Pro I-Size gjør det enklere enn noen gang å montere sikkerhetsbeltet.

Spesifikasjoner:

- ClickAssist Lampe

- Bambustekstil som gir bedre temperaturregulering

- I-Size - Sidekollisjonspute

- Kan brukes fra 100-150 cm (3,5-12 år)

- Justerbar nakkestøtte

- Isofix

- Avtakbart tekstil.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Maxi Cosi Kore Pro I-Size, authentic black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering