home Meny close
menu Meny
50%

Reflex Lindesnes regnsett, rosa

Varekode: 256881-CONFETTI
Kraftig regnsett i flotte farger. Produsert i Reflex sin velkjente PU-kvalitet som har vunnet forbrukertester flere ganger. Slitesterkt med høy rivestyrke og sveisede sømmer. Glidelås i front med både innvendig og utvendig stormklaff samt borrelås som beskytter godt mot vær og vind.

Les mer

kr

Vanlig pris 599,-

Tilbudspris 299,50

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

* Påkrevde felt

Klikk & Hent

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Kraftig regnsett i flotte farger. Produsert i Reflex sin velkjente PU-kvalitet som har vunnet forbrukertester flere ganger. Slitesterkt med høy rivestyrke og sveisede sømmer. Glidelås i front med både innvendig og utvendig stormklaff samt borrelås som beskytter godt mot vær og vind. Regulerbar og avtakbar hette med elastikk i sidene samt en liten skygge som beskytter mot regn i ansiktet. Fleece på innsiden av kragen for bedre komfort. Elastiske avslutninger i armer. Buksen har høyt liv. Regulerbare og elastiske seler, elastikk i livet, regulerbar nederst i foten samt elastisk og regulerbar strikk under foten som hindrer at den glir opp under aktivitet. Rikelig med reflekser for bedre synlighet. Str. 80-128.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lindesnes regnsett, rosa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering