home Meny close
menu Meny

Relex Lun bilstolpose, Melange Black

Varekode: 7043488030049
Varm og lun bilstolpose med ull i bunn og en non-lock funskjon slik at posen enkelt kan åpnet hurtig i en nødsituasjon. Vaskes på 40gr.

Les mer

kr 849,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Bilstolposen Lun fra Reflex er i dun 80/10, og underdelen/ryggen er vattert med vaskbart (behandlet) ull. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp (kuldebro). Utvendig materiale er vann- og vindavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100. Posen leveres i en oppbevarings bag.

Bilstolposen vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk kun 1/4dose ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader C. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr. Det er YKK glidelås og underliggende flap for å hindre varmetap og posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i en lomme - for barnets sikkerhet. Universale hull er plassert i ryggen for 5 punktsele. YKK glidelåsen er med Non-lock funksjon slik at posen enkelt kan åpnes hurtig i en nød-situasjon. Bruksområde fra nyfødt til ca 1 år. Lengde 79 cm.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Relex Lun bilstolpose, Melange Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering