home Meny close
menu Meny
40%

Reflex Lun Bilstolpose, Melange Grey

Varekode: 7043488030018
Varm og lun bilstolpose med ull i bunn og en non-lock funskjon slik at posen enkelt kan åpnet hurtig i en nødsituasjon. Vaskes på 40gr.

Les mer

Vanlig pris 849,-

Tilbudspris 509,40

Lagerstatus: 20+ på lager

Detaljer

Bilstolposen Lun fra Reflex er i dun 90/10, og underdelen/rygger er vattert med vaskbarn (behandlet) ull. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp (kuldebro). Utvendig materiale er vann- og vindavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100. Posen leveres i en oppbevarings bag.

Bilstolposen vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk kun 1/4dose ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader C. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr. Det er YKK glidelås og underliggende flap for å hindre varmetap og posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i en lomme - for barnets sikkerhet. Universale hull er plassert i ryggen for 5 punktsele. YKK glidelåsen er med Non-lock funksjon slik at posen enkelt kan åpnes hurtig i en nød-situasjon. Bruksområde fra nyfødt til ca 1 år. Lengde 74 cm.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lun Bilstolpose, Melange Grey

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering