home Meny close
menu Meny

Reflex Lun vognpose, Svart Melert

Varekode: 7071854330653
Varm og lun dunpose med ull vattert i bunn. Vaskes på 40gr. Posen er svart meler. Bildet viser posen i helsvart. Nytt bilde kommer.

Les mer

1 999,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Detaljer

Vognpose i 90/10 dun, og ull i underdel. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer kuldebro. Underdelen er vattert med vaskbar ull. Posen består av 3 deler, beskyttelseslaken og oppbevaringsbag. Utvendig materiale er 100% polyester, innvendig er det babyfløyel i ren bomull - prod. ihht ØkoTex-100. Forlengerdelen har samme stoff innvendig som utenpå, for enkel rengjøring. Beskyttelseslakenet er i babyfløyel og kan vaskes på 60 grader. Selve vognposen med forlengerdel vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk 1/4 dose vaskemiddel ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr. YKK glidelåser på hele posen og underliggende flap for å hindre varmetap. Posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i egen lomme. Hempe i bakkant for å henge opp posen. Antiskli på baksiden og hull for 5 punktsele. Fra nyfødt til ca 3 år. Lengde 90 til 110 cm.

Kjempegod og praktisk vognpose!

Kjempevarm, myk og god. Veldig varmende og isolerende til kalde vinterturer. Praktiske glidelåser som gjør at posen kan åpnes helt opp. Kjempefornøyd og anbefales på det varmeste!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 10.10.2017 by Henriette

Kjempefornøyd!

Vi har brukt denne til storesøster (Oslo) og er kjempefornøyd! Liker alt ved den, og den er nesten for varm faktisk. Vurderer denne eller Reflex SVAL til lillesøster, siden vi er så fornøyd.
Godt kjøp!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 07.06.2017 by Ingrid

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lun vognpose, Svart Melert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering