home Meny close
menu Meny

Maxi-Cosi Mobi XP, Night Black

Maxi-Cosi Mobi XP er en forlenget bakovervendt bilstol for barn fra 9 mnd til ca 5 års alderen (9-25 kg). Den justeres enkelt i fire forskjellige hvile/sitteposisjoner og har høy komfort med en inkludert hodestøttepute. Du kan benytte bilens egne belter for å monteres stolen.

Les mer

kr 2 999,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Detaljer

Maxi-Cosi Mobi XP er en forlenget bakovervendt bilstol for barn fra 9 mnd til ca 5 års alderen. Den justeres enkelt i fire forskjellige hvile/sitteposisjoner og har høy komfort med en inkludert hodestøttepute. Du kan benytte bilens egne belter for å monteres stolen.

Maxi-Cosi Mobi XP kan vise til meget gode testresultater og gir barnet både høy komfort og sikkerhet under bilturen. Med Maxi-Cosi Mobi XP får du med beltespenner for å holde de interne beltene ute av veien når barnet plasseres og tas ut av bilstolen i tillegg til enkel beltejustering.

Vekt: 11,85 kg
Bredde: 48 cm
Høyde: 70,5 cm
Lengde: 65-71,5 cm

Tar stor plass

Stolen tar stor plass i en Toyota RAV4, og det blir svært dårlig plass i passasjersetet forran. Barnet har derimot god plass i bilstolen, og sitter komfortabelt.
  • Rangering
    starstarstarstar_borderstar_border
Posted 17.10.2019 by Monica

Lite anbefalt

Monteringen av denne og hvordan den MÅ monteres for at den skal sitte tight og forsvarlig gjør at man i de aller fleste biler ikke kan og vil kunne sitte behagelig i passasjersetet foran på en behagelig måte - Eller sitte der i det hele tatt...
  • Rangering
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Posted 31.07.2019 by Hans-Petter

Veldig fornøyd!

Tar liten plass i bilen, mini sitter godt og er veldig fornøyd med den. Enkel og montere!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 05.06.2018 by Karoline

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Maxi-Cosi Mobi XP, Night Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering