home Meny close
menu Meny

Micro Mini Deluxe sparkesykkel, grønn

Varekode: 7640108560292
Mini Deluxe er en viderutvikling av den meget populære og prisbelønte sparkesykkelen Mini Micro. I tillegg til å være lett (veier kun 1,9 kg), solid i konstruksjonen og ha 3 hjul, har denne også et styre som kan justeres i høyden, "antiskli" på fotplaten og tåler hele 35 kg. Også denne sparkesykkelen bidrar til at barnet utvikler motorikken på et tidlig stadium, og pga det justerbare styret kan sparkesykkelen brukes allerede fra barnet er 1,5 år. Den har også refleks bak. Modellen er enkel å legge sammen og pakke med seg.

Les mer

899,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

"Mini Micro har flere ganger blitt valgt til «Toy of the Year» av barn og foreldre! Mini Micro Deluxe oppmuntrer ikke bare til bevegelse og mosjon, men den trener også barna til bedre balanse, koordinasjon og motorikk. Den ble spesielt utviklet for småbarn og skolespirer, i samarbeid med Sveitsiske ingeniører. T-tube håndtaket sikrer trygt og godt grep og har en sikkerhetslås slik at bare foreldre kan fjerne det, når det trengs, for lagring. Mini Micro’s unike «lean and-steer» mekanisme er patentert og dekket er ekstra forsterket med glassfiber. Den myke plasten og de avrundede kantene gjør den enklere å håndtere og bidrar til å unngå skader. Bremsen har en innebygd stålfjær, som fordeler varme og sikrer god bremseeffekt. Deluxe versjonen skiller seg ut med forsterket konstruksjon (tåler 35 kg), justerbart styre, gummiert brett og kulere farger."

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Micro Mini Deluxe sparkesykkel, grønn

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering